4. Dobrodelni Božičkov tek in pohod – galerija

4. Dobrodelni Božičkov tek in pohod – galerija

Domžale, 2018

3. Dobrodelni Božičkov tek in pohod

3. Dobrodelni Božičkov tek in pohod

Domžale, 2017

2. Dobrodelni Božičkov tek

2. Dobrodelni Božičkov tek

Domžale, 2016

1. Dobrodelni Božičkov tek

1. Dobrodelni Božičkov tek

Domžale, 2015

Iskreno se vam zahvaljujemo za udeležbo na 4. Dobrodelnem pohodu Modrih novic. Po naših ocenah je bilo skupaj več kot 700 pohodnikov, od tega nekaj čez 200 otrok. Skupaj smo zbrali 2.770 evrov, ki smo jih donirali Šolskemu skladu OŠ Komenda Moste. Dobrodelni pohod je uspel v vseh pogledih – tudi zaradi vaše podpore, zato se vam zahvaljujemo za sodelovanje pri projektu. Upamo, da bomo na podoben način sodelovali tudi prihodnje leto, ko nas čaka že 5. dobrodelni pohod Modrih novic na Sv. Primož oz. pri vseh ostalih potencialnih projektih, ki bodo ponujali priložnost za skupno rast.

Modre NovicePrimož Vidmar

Dragi sodelujoči na Čarobnem dnevu!

Še vedno smo pod vtisi nedeljskega dogodka v Arboretumu Volčji Potok, ki bodo trajali še dolgo. Iskreno se vam želimo zahvaliti za sodelovanje na Čarobnem dnevu! Prav vsak izmed vas je pomemben člen čarobne verige, ki je ustvarila čarobno vzdušje in v Arboretum ponovno privabila več kot 20 tisoč obiskovalcev!

Veseli smo, da ste se nam pridružili na tem nepozabnem dogodku, hkrati pa vas vabimo k sodelovanju tudi v prihodnje.

Ekipa Čarobnega dneMarijana Kotnik, asistentka

Brez prostovoljcev in velike mere dobro volje bi bil naš tek še ena prazna zgodba. Začeti od začetka te vedno postavlja pred vprašanje, ali nam bo uspelo, ali bo sploh kdo prišel. Z voljo in dobrim namenom, da lahko storimo nekaj za ljudi, s katerimi živimo in se nahajajo v stiski, smo korajžno stopali naprej. Na dogodku nas je sodelovalo približno 20 prostovoljcev in vse trud je bil zagotovo poplačan z vašim prihodom. Približno 170 tekačev in še kakšnih 50 gledalcev nam daje nov zagon, da smo na pravi poti.

Iskrena hvala in se vidimo naslednje leto.

PS: Božiček je že potrdil in pridno trenira 🙂

Otok ŠportaMarko Erhart, direktor