Kričanje dovoljeno

“Odštekana” zabava

Sprostite energijo

team building program

Body Zorbing

Body Zorbing je »odštekana« team building zabava za vse generacije. Ko boste enkrat nadeli body zorb postanete 20 let mlajši in nič več vas ne ustavi. Body zorbing je sprostitev v pravem pomenu. Varno kotaljenje, delanje koles čez glavo, sumo borbe ali nogometni turnir. Body zorbing bo vaš dogodek spremenil v najbolj zabavni team building do sedaj in morda vas zadržana tajnica izloči na sumo borbi? Body zorbi so popolnoma varni in prilagodljivi z notranjimi naramnicami. Zorbi se lahko uporabljajo na primernem travniku ali v telovadnici. Na voljo imamo 10 zorbov, ki so primerni za večje in manjše.

Body zorbing je primeren za time, ki si želijo zabaven in “odštekan” team building.

Cena najema  body zorbov znaša 60 Eur/kom za najem do 4 zorbe, 55 Eur/kom za najem do 6 zorbov in 50 Eur za najem do 10 zorbov. Če želite vašo zabavo dvigniti še na višjo raven, vam priporočamo najem animatorja, ki vam bo pripravil turnir v nogometu, sumo borbah in igri prestolov. Za več informacij nas lahko pokličete na 031/306-992 ali 040/362-272.

NAJEMI MENAJEMI ME

256

odigranih sumo borb

821

stoj na glavi

957

navdušenih igralcev

"odštekana" zabava

3, 2, 1, akcija!

Let's get the party started!

team building program

Body Zorbing

Naj bo vaš team building dogodek letos resnično zabaven!

NAJEMI MENAJEMI ME

Z veseljem vas povabimo na kavo v našo pisarno ali se oglasimo pri vas in vam Team Building Programe predstavimo še osebno.