Skip to main content

VESOLJČEK IZZY

VESOLJČEK IZZY je s svojo raketo letel in raziskoval vesolje. Nato je opazil Zemljo in Otok Športa, kjer otroci veselo skačejo, telovadijo in se zabavajo. Zdelo se mu je zelo zanimivo, zato se je odločil, da bo pristal na Otoku Športa. Otroci so ga takoj sprejeli za svojega in mu pokazali, kako dobro znajo plavati, rolati, smučati in drsati. Izzy je v vseh športih zelo užival, čeprav ni bil ravno spreten. Kljub temu je bil zelo vztrajen in se počasi vsega naučil.

Sedaj obiskuje otroke na tečajih, jim pripravlja prave vesoljske zabave in jih nagrajuje z medaljami.

Na Otoku Športa želimo otrokom vedno pričarati nepozabno zgodbo, zato je naše vodilo poučevanje skozi igro. Ampak tukaj se nismo ustavili. Ustanovili smo Akademijo Otoka Športa, kjer strokovni sodelavci izmenjujemo svoja znanja in iščemo nove pristope do poučevanja otrok. Do sedaj smo razvili svoje edinstvene programe za tečaje plavanja, rolanja, smučanja in bordanja, kjer smo prepričani, da smo med boljšimi v Sloveniji.

Svojo zgodbo želimo približati otrokom tudi preko Izzy-ja, tematskih vabil, pobarvankami in unikatnimi izdelki, ki si jih lahko ogledate tukaj. Tako je naša zgodba dobila začetek in konec ter vaše nasmejane junake.