Skip to main content

Družinski klub za 1. maj

“Napakirali” smo kombi, hitro zaprli vrata, da se nam vsi rekviziti ne usujejo ven in se odpravili proti Radencem na DRUŽINSKI KLUB ZA 1. MAJ.

Polni dobre volje in zagona smo tudi letos pripravili vrsto zanimivih ustvarjalnih in športnih delavnic ter plesnih večerov. Kot nas verjetno že poznate, svoje delo jemljemo “resno”, pa naj bo še tako zabavno. Naš namen na družinskem klubu je pripraviti starše in otroke, da so aktivni. Pa saj to že poznate, a ne? Ampak biti aktiven skupaj, to pa ne vem če poznate. Običajno družinski klubi izgledajo tako, da starši oddajo otroke v varstvo večkrat na dan in hitro skočijo malo naokoli, na kavico ali kratek izlet.

Hmmm, ampak ne pri nas! Sprva nas res malo čudno gledajo, nato pa se prepustijo in uživajo. Naša želja je ustvariti DRUŽINSKI TEAM BUILDING. Ustvariti želimo lepe in nepozabne trenutke v krogu družine, saj so zato tudi prišli. Že tako ali tako večino časa preživimo v službi, stran od otrok, zato je prav, da si vsaj ob tej priložnosti vzamemo čas in se skupaj zabavamo.

Letos smo izdelovali barvne vetrnice, indijanske perjanice, imeli žurko z baloni, barvali lesene okvirčke in se družinsko slikali. Zvečer smo zaplesali na šovu “Zvezde Plešejo” in pristavili nekaj polen na kres. Da ne pozabim, da smo popoldne igrali nogomet, hokej, streljali z lokom…

Veste kaj? Najbolje bo, če se nam pridružite tudi vi na naslednjem družinskem klubu, ki ga bomo pripravili s turistično agencijo M holidays in sicer za 1. novembra v Termah Radenci.

Zagotavljamo vam, da boste po našem DRUŽINSKEM KLUBU OZ. TEAM BUILDINGU še bolj povezani s svojo družino.

OGLED FOTOGALERIJEOGLED FOTOGALERIJE