plavalni tečaj za otroke

PLAVALNI TEČAJI ZA OTROKE

PLAVANJE + OLIMPIJADA + XXL MEHURČKI + DELAVNICE + PICA PARTY= 165 EUR

Najboljši ŠPORTNO PLAVALNI TEČAJI za otroke, ki želijo aktivne, zabavne in poučne počitnice. Skupaj z VESOLJČKOM IZZY-jem bomo uživali na tečaju plavanja in različnih dopoldanskih aktivnostih. Športno plavalni tečaji so namenjeni otrokom od 5. do 14. leta ne glede na predznanje. Pomerili se bomo v športni olimpijadi, uživali v XXL vodnih mehurčkih in ustvarjalnih delavnicah. Zadnji dan bo prav poseben, saj za vse starše in otroke pripravimo PICA PARTY ter se poveselimo ob podelitvi diplom in medalj vsem malim junakom. Vesoljček Izzy pa bo poskrbel za DARILA za vse otroke, ki se nam bodo pridružili.

ZBORNO MESTO: je v nogometnem baru pri bazenu, kjer imamo mize in klopce. V primeru slabega vremena se dobimo na drsališču (večnamenska ploščad nasproti Mercator centra Domžale).

CENA ZA PLAVALNI TEČAJ: Celoten tečaj znaša 165 Eur brez kosila. Na drugega otroka iz iste družine vam priznamo 5% popusta. Prav tako vam priznamo 5% popusta na drugi termin, če otroka prijavite na dva termina hkrati. V primeru, da otroka prijavite na tri ali več terminov hkrati vam priznamo 10% na vse termine in vam nudimo plačilo na dva obroka brez obresti. Cena za kosilo znaša 30 € na otroka.

PICA PARTY: vsak petek ob 15.00 se bomo skupaj s starši in Izzy-jem poveselili ob pici in podelitvi medalj in diplom

SAMO TEČAJ PLAVANJA: Udeležba samo na tečaju plavanja (od 10.00 do 15.00) znaša 140 Eur za cel teden brez kosila.

DNEVNO VARSTVO: Če bi se nam na tečaju pridružili le določene dni v tednu, lahko to storite za 35 Eur brez kosila. Dnevno varstvo bo mogoče, v kolikor bo dovolj prostih mest.

ZASEDENOST MEST:

 • 3.7. – 7.7. – zasedeno
 • 10.7. – 14.7. – zasedeno
 • 17.7. – 21.7. – zasedeno
 • 21.8. – 25.8. – 4 prosta mesta

TERMINI:

 • 3.7. – 7.7.
 • 10.7. – 14.7.
 • 17.7. – 21.7.
 • 21.8. – 25.8.

PICA PARTY – vsak petek se bomo poveselili ob 15.00 skupaj s starši, mlajšimi ali starejšimi sestricami in bratci ali pa z dedki in babicami.

URNIK:

 • od 7.00 do 8.00 – varstvo
 • od 8.15 do 9.45 – dop. aktivnost
 • od 10.00 do 10.30 – malica
 • od 10.30 do 12.30 – plavalni tečaj
 • od 12.30 do 13.00 – kosilo
 • od 13.00 do 15.00 – plavalni tečaj
 • od 15.00 do 16.00 – varstvo

SLABO VREME – v primeru slabega vremena bomo dopoldanske aktivnosti izvedli v Domžalah na drsališču, potem pa otroke peljali v Atlantis. Doplačilo za tak dan znaša 20 €.

POGOSTA VPRAŠANJA:

Do kdaj se je potrebno prijaviti?

Večina mest je zasedenih približno 20 dni pred tečajem. Drugače pa so prijave možne do zasedenosti.

Koliko otrok je v skupini?

Na posamezni termin bomo zaradi covid razmer vpisali do 15 otrok in naredili dve skupini po 7-8 otrok.

Kako je v primeru odpovedi?

PREDHODNA ODPOVED: V primeru, da odpoveste udeležbo vsaj 14 dni pred tečajem, vam povrnemo celoten znesek. V primeru da odpoveste udeležbo med 13 in 7 dni pred tečajem, vam zaračunamo 40 Eur akontacije. V primeru, da odpoveste udeležbo manj kot 6 dni pred tečajem, vam zaračunamo 50 Eur akontacije.

BOLEZEN: V primeru, da odpoveste udeležbo manj kot 6 dni pred tečajem, vam zaračunamo 50 Eur akontacije.

Če otrok prične s tečajem, nato pa do dva dni manjka, vam zneska ne vračamo.
Če otrok prične s tečajem, nato pa manjka več kot dva dni, vam za neizkoriščen četrti in peti dan vrnemo po 25 Eur/dan.

PRIMER: Otrok v ponedeljek prične s tečajem, nato pa zboli in ga torek in sredo ni, v četrtek in petek pa se nam znova pridruži. V takšnem primeru ne vračamo denarja. V kolikor pa se nam ne pridruži več, vam vrnemo za četrtek in petek 2 x 25 Eur, skupaj torej 50 Eur.

Kako je urejena prehrana?

Ob 10.00 imamo malico, ki jo otroci prinesejo s seboj. Ob 12.30 imamo kosilo v restavraciji Park oz. Atlantisu. Poskrbeli bomo tudi, da bodo otroci dovolj pili.

Moj otrok potrebuje pomoč!

Zato smo tukaj. Dvakrat dnevno jih bomo namazali s kremo, jim pomagali pri opremi, kosilu…

Ali sta lahko s prijateljem v isti skupini?

Če sta otroka po znanju in starosti približno enaka potem bomo z veseljem ugodili vaši želji. 

Hvala za čudovit teden, kjer se je naš otrok tako lepo zmatral in varno počutil. Bili smo zeloooo zadovoljni in komaj čakamo naslednje počitnice.

Odlična ekipa, vse pohvale.

Pozdravček, mami, Nikolaj in Žan.

Nevena Z. Blagojevičstarš

Moja dva sinova (10 in 7 let stara) sta imela travmo kar se plavanja tiče, zaradi izkušenj v plavalnem tečaju v vrtcu. Obiskali so vaš plavalni tečaj in oba sta splavala 🙂 - še več kot to! Prave dve vodne ribice imam zdaj 🙂

Nič ni bilo na silo, nekako ravno pravi pristop, prav čutilo se je, da so trenerji tam za otroke.

Absolutno priporočam vsakomur!

Nataša Vižintinstarš

"Otok športa je zakon!"

To so besede naše deklice, ki je pri vas obiskovala tečaj smučanja kot tudi plavalni tečaj.
Otroci res aktivno delajo, se učijo, domov pridejo utrujeni in zelo zadovoljni.

Le tako naprej!

Mirjana Kostićstarš

Ful je bilo luštno. Naučila sem se plavati kravl in skočiti na glavo. Dobila sem srebrnega delfinčka.

Najbolj zabavno mi je bilo, ko smo se igrali Mamo Delfinčka in so nas učitelji lovili.

Betka Simoničotrok

Super zasnovan program, ker ima otrok možnost poizkusiti več različnih športov. To, da se ob slovesu otrok stisne v objem učitelja, pa itak pove več kot tisoč besed.

Otok športa je odlična ekipa, ki ji lahko popolnoma zaupaš, saj se bodo otroci v njihovi družbi zabavali, učili, se vzpodbujali, hkrati pa se počutili varno in sprejeto.

Hvala za vse in samo tako naprej!

Tatjana Nadu Zgoncstarš

Zelo sem užival. Najbolj mi je bil všeč ko smo se potapljali in iskali hobotnice.

Preplavam že cel bazen in bom naslednje leto še prišel na tečaj.

Jaka Oli Dolnikotrok

Maj se je na tečaju veliko naučil. Zdaj mu vrtec sploh ni več fajn - na plavalni tečaj bi šel letos še 3x. Pravi, da bi enega plačal sam, dva pa jaz.

Hvala celi ekipi, še posebej pa njegovemu učitelju plavanja, Domnu!

Vesna Erhartstarš

TEČAJ PLAVANJA

Tečaj plavanja bomo začeli s preizkusom znanja in otroke razdelili v homogene skupine. Cilj vsake skupine bo čim boljši napredek v prilagojenosti in znanju plavanja glede na osnovno znanje. Začetnike bomo najprej dobro prilagodili na vodo, jih navadili drseti ter jih pripeljali do prvih zavesljajev. Tiste malo boljše plavalce pa bomo dobro naučili žabico oz. prsno, kravl in hrbtno. Vsi skupaj bomo vadili skoke v vodo, nabirali hobotnice in se igrali igro “mama delfinček”. No, ko pa se na bazenu pojavi VESOLJČEK IZZY, se pa vse postavi na glavo in vsi mislimo samo še na zabavo 🙂

SPREMLJEVALNE AKTIVNOSTI

Da bodo počitnice res ”kul” bomo otrokom vsak dan pred tečajem pripravili zabavo kot je še ni bilo. XXL VODNI MEHURČKI za popolno otroško razigranost in pravo poletje. OLIMPIJADA v smešnih športnih igrah, USTVARJALNE DELAVNICE in še nekaj presenečenj za res doživete poletne počitnice.

IZZY IN UČITELJI

Ker želimo otrokom ponuditi kvaliteten, športni in vzgojni program, veliko pozornost namenjamo izobraževanju naših učiteljev. Naši učitelji so prijazni, nasmejani in vsi s potrjenimi licencami za učenje plavanja. Poleg tega so vsi učitelji člani AKADEMIJE OTOKA ŠPORTA, ki razvija svoj pristop in metode pri poučevanju otrok. To kar počnemo, želimo početi kvalitetno, strokovno in s srcem. Glavna faca na Otoku Športa pa je seveda VESOLJČEK IZZY, ki poskrbi da otroci v vseh aktivnostih neizmerno uživajo.

PICA PARTY

Zadnji dan bomo ob 15.00 imeli PICA PARTY skupaj s starši, babicami in dedki, sestricami in bratci. Na zabavi ne bo manjkalo pic, pijače in seveda dobre volje. Učitelji bodo predstavili kaj smo v tem tednu počeli in otrokom podelili majčke, diplome in balone. Vsak otrok bo od VESOLJČKA IZZY-ja prejel njegovo medaljo z osvojenim delfinčkom in ga lahko še zadnjič močno objel. Pica party je pravi zaključek našega športno plavalnega tečaja in nagrada za tedenski trud.

PRIJAVA NA TEČAJ PLAVANJA

Prijavite svojega otroka na najboljše poletne počitnice oz. plavalni tečaj. Ker nas verjetno že dobro poznate ali pa nas šele boste, veste da bomo otrokom v vsakem tednu naredili prav posebno zgodbo in doživetje, ki se jim bosta zagotovo vtisnila v spomin za vse čase. Mi smo pripravljeni in že komaj čakamo poletje, kopalke in zabavo.

KLIKNITE  NA PRIJAVO in si rezervirajte mesto na plavalnih tečajih še danes!