PLAVALNI TEČAJI ZA OTROKE

30.6. so nam sporočili, da se Domžalski bazen žal ne bo odprl, kar pomeni, da bomo tečaj plavanja izvajali v Ljubljani. V primeru lepega vremena bomo plavali na kopališču Kodeljevo – doplačilo 6€/dan, v primeru slabega pa kot običajno v Atlantisu – doplačilo 10€/dan.

PLAVANJE + NOG. PIKADO + XXL MEHURČKI + OLIMPIJADA + PICA PARTY= 110 EUR

 

Najboljši ŠPORTNO PLAVALNI TEČAJI za otroke, ki želijo aktivne, zabavne in poučne počitnice. Skupaj z VESOLJČKOM IZZY-jem bomo uživali na tečaju plavanja in različnih dopoldanskih aktivnostih. Športno plavalni tečaji so namenjeni otrokom od 5. do 14. leta ne glede na predznanje. Pomerili se bomo v športni olimpijadi, napihljivem nogometnem pikadu, uživali v izdelovanju xxl vodnih mehurčkov in ustvarjalnih delavnic. Zadnji dan bo prav poseben, saj za vse starše in otroke pripravimo PICA PARTY ter se poveselimo ob podelitvi diplom in medalj vsem malim junakom. Vesoljček Izzy pa bo poskrbel za DARILA za vse otroke, ki se nam bodo pridružili.

Zborno mesto je v športnem baru pri bazenu, kjer imamo mize in klopce. V primeru slabega vremena se dobimo pri drsališču (večnamenska ploščad nasproti Mercator centra Domžale).

ŠPORTNO PLAVALNI TEČAJ: Celoten tečaj znaša 110 Eur brez kosila, oz. 135 Eur s kosilom. Na drugega otroka iz iste družine vam priznamo 5% popusta. Prav tako vam priznamo 5% popusta na drugi termin, če otroka prijavite na dva termina hkrati. V primeru, da otroka prijavite na tri ali več terminov hkrati vam priznamo 10% na vse termine in vam nudimo plačilo na dva obroka brez obresti.

SAMO TEČAJ PLAVANJA: Udeležba samo na tečaju plavanja znaša 90 Eur za cel teden brez kosila oz. 115 Eur s kosilom.

DNEVNO VARSTVO: Če bi se nam na tečaju pridružili le določene dni v tednu, lahko to storite za 25 Eur brez kosila oz. 30 Eur s kosilom na dan.

PROGRAM:

 • zbor v Domžalah
 • plavanje v Ljubljani
 • 20-urni tečaj plavanja
 • športna olimpijada
 • nogometni pikado
 • xxl vodni mehurčki
 • ustvarjalne delavnice
 • vesoljček Izzy
 • pica party s starši
 • diploma in medalja
 • darilo

SI ŽELITE SAMO AKTIVNO VARSTVO BREZ TEČAJA PLAVANJA?

KLIKNITE TUKAJKLIKNITE TUKAJ

TERMINI:

 • 29.6.  – 3.7.
 • 6.7. – 10.7.
 • 13.7. – 17.7.
 • 20.7. – 24.7.
 • 27.7. – 31.7.
 • 3.8. – 7.8.
 • 17.8. – 21.8.

Ker je kopališče v Domžalah do nadaljnjega zaprto smo primorani tečaj plavanja izvesti v Ljubljani. V primeru lepega vremena bomo otroke peljali na Kodeljevo – doplačilo 6€/dan, v primeru slabega vremena pa v Atlantis – doplačilo 10€/dan. Dopoldanske športne aktivnosti ostajajo nespremenjeno v Domžalah.

URNIK:

 • od 7.00 do 8.00 – varstvo
 • od 8.15 do 9.45 – dop. aktivnost
 • od 10.00 do 10.30 – malica
 • od 10.30 do 12.30 – plavalni tečaj
 • od 12.30 do 13.00 – kosilo
 • od 13.00 do 15.00 – plavalni tečaj
 • od 15.00 do 16.00 – varstvo

PICA PARTY v petek ob 15.00 skupaj s starši.

POGOSTA VPRAŠANJA:

Do kdaj se je potrebno prijaviti?

Večina mest je zasedenih približno 14 dni pred tečajem. Drugače pa so prijave možne do zasedenosti.

Koliko otrok je v skupini?

V eni skupini je približno med 6 in 8 otrok.

Ali sta lahko s prijateljem v isti skupini?

Če sta otroka po znanju in starosti približno enaka potem bomo z veseljem ugodili vaši želji.

Kako je v primeru odpovedi?

V primeru, da odpoveste udeležbo vsaj 10 dni pred tečajem, vam povrnemo celoten znesek. V primeru da odpoveste udeležbo med 9 in 3 dni pred tečajem, vam zaračunamo 20 Eur akontacije. V primeru, da odpoveste udeležbo manj kot 3 dni pred tečajem, vam zaračunamo 30 Eur akontacije.

Kaj, če otroka prijavimo potem pa zboli?

Če otrok prične s tečajem, nato pa do dva dni manjka, vam zneska ne vračamo.
Če otrok prične s tečajem, nato pa manjka več kot dva dni, vam za neizkoriščen četrti in peti dan vrnemo po 30 Eur.
PRIMER: Otrok v ponedeljek prične s tečajem, nato pa zboli in ga torek in sredo ni, v četrtek in petek pa se nam znova pridruži. V takšnem primeru ne vračamo denarja. V kolikor pa se nam ne pridruži več, pa vrnemo za četrtek in petek 2 x 30 Eur, skupaj torej 60 Eur.

Moj otrok potrebuje pomoč!

Zato smo tukaj. Dvakrat dnevno jih bomo namazali s kremo, jim pomagali pri opremi, kosilu…

Kako je urejena prehrana?

Ob 10.00 imamo malico, ki jo otroci prinesejo s seboj. Ob 12.30 imamo kosilo v restavraciji Park oz. Atlantisu. Poskrbeli bomo, da bodo otroci dovolj pili.

Hvala za čudovit teden, kjer se je naš otrok tako lepo zmatral in varno počutil. Bili smo zeloooo zadovoljni in komaj čakamo naslednje počitnice.

Odlična ekipa, vse pohvale.

Pozdravček, mami, Nikolaj in Žan.

Nevena Z. Blagojevičstarš

Moja dva sinova (10 in 7 let stara) sta imela travmo kar se plavanja tiče, zaradi izkušenj v plavalnem tečaju v vrtcu. Obiskali so vaš plavalni tečaj in oba sta splavala 🙂 - še več kot to! Prave dve vodne ribice imam zdaj 🙂

Nič ni bilo na silo, nekako ravno pravi pristop, prav čutilo se je, da so trenerji tam za otroke.

Absolutno priporočam vsakomur!

Nataša Vižintinstarš

"Otok športa je zakon!"

To so besede naše deklice, ki je pri vas obiskovala tečaj smučanja kot tudi plavalni tečaj.
Otroci res aktivno delajo, se učijo, domov pridejo utrujeni in zelo zadovoljni.

Le tako naprej!

Mirjana Kostićstarš

Ful je bilo luštno. Naučila sem se plavati kravl in skočiti na glavo. Dobila sem srebrnega delfinčka.

Najbolj zabavno mi je bilo, ko smo se igrali Mamo Delfinčka in so nas učitelji lovili.

Betka Simoničotrok

Super zasnovan program, ker ima otrok možnost poizkusiti več različnih športov. To, da se ob slovesu otrok stisne v objem učitelja, pa itak pove več kot tisoč besed.

Otok športa je odlična ekipa, ki ji lahko popolnoma zaupaš, saj se bodo otroci v njihovi družbi zabavali, učili, se vzpodbujali, hkrati pa se počutili varno in sprejeto.

Hvala za vse in samo tako naprej!

Tatjana Nadu Zgoncstarš

Zelo sem užival. Najbolj mi je bil všeč ko smo se potapljali in iskali hobotnice.

Preplavam že cel bazen in bom naslednje leto še prišel na tečaj.

Jaka Oli Dolnikotrok

Maj se je na tečaju veliko naučil. Zdaj mu vrtec sploh ni več fajn - na plavalni tečaj bi šel letos še 3x. Pravi, da bi enega plačal sam, dva pa jaz.

Hvala celi ekipi, še posebej pa njegovemu učitelju plavanja, Domnu!

Vesna Erhartstarš

TEČAJ PLAVANJA

Tečaj plavanja bomo začeli s preizkusom znanja in otroke razdelili v homogene skupine. Cilj vsake skupine bo čim boljši napredek v prilagojenosti in znanju plavanja glede na osnovno znanje. Začetnike bomo najprej dobro prilagodili na vodo, jih navadili drseti ter jih pripeljali do prvih zavesljajev. Tiste malo boljše plavalce pa bomo dobro naučili žabico oz. prsno, kravl in hrbtno. Vsi skupaj bomo vadili skoke v vodo, nabirali hobotnice in se igrali igro “mama delfinček”. No, ko pa se na bazenu pojavi VESOLJČEK IZZY, se pa vse postavi na glavo in vsi mislimo samo še na zabavo 🙂

SPREMLJEVALNE AKTIVNOSTI

Da bodo počitnice res ”kul” bomo otrokom vsak dan pred tečajem pripravili zabavo kot je še ni bilo. NOGOMETNI PIKADO je super igra, ki jo otroci lahko vidijo samo na sejmih. XXL VODNI MEHURČKI za popolno otroško razigranost in pravo poletje. OLIMPIJADA v smešnih športnih igrah, USTVARJALNE DELAVNICE in še nekaj presenečenj za res doživete poletne počitnice.

IZZY IN UČITELJI

Ker želimo otrokom ponuditi kvaliteten, športni in vzgojni program, veliko pozornost namenjamo izobraževanju naših učiteljev. Naši učitelji so prijazni, nasmejani in vsi s potrjenimi licencami za učenje plavanja. Poleg tega so vsi učitelji člani AKADEMIJE OTOKA ŠPORTA, ki razvija svoj pristop in metode pri poučevanju otrok. To kar počnemo, želimo početi kvalitetno, strokovno in s srcem. Glavna faca na Otoku Športa pa je seveda VESOLJČEK IZZY, ki poskrbi da otroci v vseh aktivnostih neizmerno uživajo.

PICA PARTY

Zadnji dan bomo ob 15.00 imeli PICA PARTY skupaj s starši, babicami in dedki, sestricami in bratci. Na zabavi ne bo manjkalo pic, pijače in seveda dobre volje. Učitelji bodo predstavili kaj smo v tem tednu počeli in otrokom podelili majčke, diplome in balone. Vsak otrok bo od VESOLJČKA IZZY-ja prejel njegovo medaljo z osvojenim delfinčkom in ga lahko še zadnjič močno objel. Pica party je pravi zaključek našega športno plavalnega tečaja in nagrada za tedenski trud.

telefon:
040/306-435
031/306-992