PLAVALNI TEČAJI ZA OTROKE V DOMŽALAH

PLAVANJE + NOG. PIKADO + OLIMPIJADA + XXL MEHURČKI + PICA PARTY= 110 EUR

 

Najboljši ŠPORTNO PLAVALNI TEČAJI za otroke, ki želijo aktivne, zabavne in poučne počitnice. Skupaj z VESOLJČKOM IZZY-jem bomo uživali na tečaju plavanja in različnih dopoldanskih aktivnostih. Športno plavalni tečaji so namenjeni otrokom od 5. do 14. leta ne glede na predznanje. Pomerili so bomo v športni olimpijadi, napihljivem nogometnem pikadu, uživali v izdelovanju xxl vodnih mehurčkov in ustvarjalnih delavnic. Pri ustvarjalnih delavnicah bomo izdelali okvirčke iz lesa, jih pobarvali in okrasili ter naredili lep foto spomin na tečaj za vsako plavalno skupino posebej. Zadnji dan bo prav poseben, saj za vse starše in otroke pripravimo PICA PARTY ter se poveselimo ob podelitvi diplom in medalj vsem malim junakom. Vsak junak, ki se nam pridruži na tečaju bo dobil PLAVALNO MAJČKO z motivom vesoljčka Izzy-a.

Zborno mesto je v športnem baru pri bazenu, kjer imamo mize in klopce. V primeru slabega vremena se dobimo pri drsališču (večnamenska ploščad nasproti Mercator centra Domžale).

ŠPORTNO PLAVALNI TEČAJ: Celoten tečaj znaša 110 Eur brez kosila, oz. 135 Eur s kosilom. Na drugega otroka iz iste družine vam priznamo 5% popusta. Prav tako vam priznamo 5% popusta, če otroka prijavite na več terminov hkrati.

DNEVNO VARSTVO: Dnevno varstvo znaša 25 Eur brez kosila oz. 30 Eur s kosilom.

SAMO TEČAJ PLAVANJA: Udeležba samo na tečaju plavanja znaša 90 Eur za cel teden brez kosila oz. 115 Eur s kosilom.

PROGRAM:

 • športni park Domžale
 • 5-dnevni tečaj
 • športna olimpijada
 • nogometni pikado
 • xxl vodni mehurčki
 • ustvarjalne delavnice
 • 20-urni tečaj plavanja
 • vesoljček Izzy
 • možnost kosila
 • pica party s starši
 • plavalna majčka
 • diploma in medalja

TERMINI:

 • 29.6.  – 3.7.
 • 6.7. – 10.7.
 • 13.7. – 17.7.
 • 20.7. – 24.7.
 • 27.7. – 31.7.
 • 3.8. – 7.8.
 • 10.8. – 14.8.
 • 17.8. – 21.8.

V primeru slabega vremena bomo dopoldanske aktivnosti izvedli na pokritih igriščih v športnem parku, nato pa otroke z avtobusom peljali v Atlantis. V tem primeru znaša doplačilo 10 Eur na dan na otroka.

URNIK:

 • od 7.00 do 8.00 – varstvo
 • od 8.15 do 9.45 – dop. aktivnost
 • od 10.00 do 10.30 – malica
 • od 10.30 do 12.30 – plavalni tečaj
 • od 12.30 do 13.00 – kosilo
 • od 13.00 do 15.00 – plavalni tečaj
 • od 15.00 do 16.00 – varstvo

DOPOLDANSKE AKTIVNOSTI:

ponedeljek – športna olimpijada, torek – xxl vodni mehurčki, sreda – ustvarjalne delavnice, četrtek – proste igre, petek -nogometni pikado

PICA PARTY v petek ob 15.00 skupaj s starši.

POGOSTA VPRAŠANJA:

Do kdaj se je potrebno prijaviti?

Večina mest je zasedenih približno 14 dni pred tečajem. Drugače pa so prijave možne do zasedenosti.

Koliko otrok je v skupini?

V eni skupini je približno med 6 in 8 otrok.

Ali sta lahko s prijateljem v isti skupini?

Če sta otroka po znanju in starosti približno enaka potem bomo z veseljem ugodili vaši želji.

Kako je v primeru odpovedi?

V primeru, da odpoveste udeležbo vsaj 10 dni pred tečajem, vam povrnemo celoten znesek. V primeru da odpoveste udeležbo med 9 in 3 dni pred tečajem, vam zaračunamo 20 Eur akontacije. V primeru, da odpoveste udeležbo manj kot 3 dni pred tečajem, vam zaračunamo 30 Eur akontacije.

Ali se otrok lahko udeleži le dela tečaja?

Seveda. Otrok se nam lahko pridruži samo določen dan (25 Eur brez kosila oz. 30 Eur s kosilom) ali pa samo na tedenskem plavalnem tečaju, brez dopoldanskih športnih aktivnosti (90 Eur brez kosila oz. 115 Eur s kosilom).

Moj otrok potrebuje pomoč!

Zato smo tukaj. Dvakrat dnevno jih bomo namazali s kremo, jim pomagali pri opremi, kosilu…

Kako je urejena prehrana?

Ob 10.00 imamo malico, ki jo otroci prinesejo s seboj. Ob 12.30 imamo kosilo v restavraciji Park oz. Atlantisu. Poskrbeli bomo, da bodo otroci dovolj pili.

Hvala za čudovit teden, kjer se je naš otrok tako lepo zmatral in varno počutil. Bili smo zeloooo zadovoljni in komaj čakamo naslednje počitnice.

Odlična ekipa, vse pohvale.

Pozdravček, mami, Nikolaj in Žan.

Nevena Z. Blagojevičstarš

Moja dva sinova (10 in 7 let stara) sta imela travmo kar se plavanja tiče, zaradi izkušenj v plavalnem tečaju v vrtcu. Obiskali so vaš plavalni tečaj in oba sta splavala 🙂 - še več kot to! Prave dve vodne ribice imam zdaj 🙂

Nič ni bilo na silo, nekako ravno pravi pristop, prav čutilo se je, da so trenerji tam za otroke.

Absolutno priporočam vsakomur!

Nataša Vižintinstarš

"Otok športa je zakon!"

To so besede naše deklice, ki je pri vas obiskovala tečaj smučanja kot tudi plavalni tečaj.
Otroci res aktivno delajo, se učijo, domov pridejo utrujeni in zelo zadovoljni.

Le tako naprej!

Mirjana Kostićstarš

Ful je bilo luštno. Naučila sem se plavati kravl in skočiti na glavo. Dobila sem srebrnega delfinčka.

Najbolj zabavno mi je bilo, ko smo se igrali Mamo Delfinčka in so nas učitelji lovili.

Betka Simoničotrok

Super zasnovan program, ker ima otrok možnost poizkusiti več različnih športov. To, da se ob slovesu otrok stisne v objem učitelja, pa itak pove več kot tisoč besed.

Otok športa je odlična ekipa, ki ji lahko popolnoma zaupaš, saj se bodo otroci v njihovi družbi zabavali, učili, se vzpodbujali, hkrati pa se počutili varno in sprejeto.

Hvala za vse in samo tako naprej!

Tatjana Nadu Zgoncstarš

Zelo sem užival. Najbolj mi je bil všeč ko smo se potapljali in iskali hobotnice.

Preplavam že cel bazen in bom naslednje leto še prišel na tečaj.

Jaka Oli Dolnikotrok

Maj se je na tečaju veliko naučil. Zdaj mu vrtec sploh ni več fajn - na plavalni tečaj bi šel letos še 3x. Pravi, da bi enega plačal sam, dva pa jaz.

Hvala celi ekipi, še posebej pa njegovemu učitelju plavanja, Domnu!

Vesna Erhartstarš

UČITELJI OTOKA ŠPORTA

Ker želimo otrokom ponuditi kvaliteten, športni in vzgojni program, veliko pozornost namenjamo izobraževanju naših učiteljev. Naši učitelji so prijazni, nasmejani in vsi s potrjenimi licencami za učenje plavanja. Poleg tega so vsi učitelji člani AKADEMIJE OTOKA ŠPORTA, ki razvija svoj pristop in metode pri poučevanju otrok. To kar počnemo, želimo početi kvalitetno, strokovno in s srcem. Glavna faca na Otoku Športa pa je seveda VESOLJČEK IZZY, ki poskrbi da otroci v vseh aktivnostih neizmerno uživajo.

TEČAJ PLAVANJA

Tečaj plavanja bomo začeli s preizkusom znanja in otroke razdelili v homogene skupine. Cilj vsake skupine bo čim boljši napredek v prilagojenosti in znanju plavanja glede na osnovno znanje. Začetnike bomo najprej dobro prilagodili na vodo, jih navadili drseti ter jih pripeljali do prvih zavesljajev. Tiste malo boljše plavalce pa bomo dobro naučili žabico oz. prsno, kravl in hrbtno. Vsi skupaj bomo vadili skoke v vodo, nabirali hobotnice in se igrali igro “mama delfinček”. No, ko pa se na bazenu pojavi VESOLJČEK IZZY, se pa vse postavi na glavo in vsi mislimo samo še na zabavo 🙂

TEČAJ TENISA

Za večino otrok bo tenis nova izkušnja, a zagotovo prijetna. Tenis se bomo učili skozi igro, spretnostne poligone in zabavne naloge, ki jh bo skupaj z otroki opravljal tudi VESOLJČEK IZZY. Uporabljali bomo različne žogice in se naučili osnovnih udarcev kot so forehand, backhand in servis. Ko bomo vse to že dobro znali, se bomo lahko preizkusili v igri “kralj igrišča” in poizkusili zbrati čim več točk.

TEČAJ ROLANJA

Na tečaju rolanja se bomo naučili osnov rolanja kot so zaustavljanje, zavijanje, padanje in pobiranje. Spoznali bomo tudi zahtevnejše elemente kot so vožnja po spretnostnem poligonu, vožnja vzvratno, hitre spremembe smeri… Ob tem ne bomo pozabili na igro in zabavo in tako še bolj utrdili novo znanje. Tudi VESOLJČEK IZZY si bo nataknil rolarje in… Ojoj, saj ne vemo kako se bo to izšlo 🙂

TEČAJ LOKOSTRELSTVA

Streljanje z lokom v vodne balončke! Kaj je še boljšega za petek in za zaključek našega tečaja? Otrokom bodo na voljo manjši in večji loki, s katerimi bodo lahko uživali in ciljali balončke na tarči do onemoglosti. Naučili jih bomo pravilnega in varnega streljanja, jim dali dovolj priložnosti za vadbo, nato pa… Nato pa jim bomo priredili pravi Robin Hood turnir.

PICA PARTY

Zadnji dan bomo ob 15.00 imeli PICA PARTY skupaj s starši, babicami in dedki, sestricami in bratci. Na zabavi ne bo manjkalo pic, pijače in seveda dobre volje. Učitelji bodo predstavili kaj smo v tem tednu počeli in otrokom podelili majčke, diplome in balone. Vsak otrok bo od VESOLJČKA IZZY-ja prejel njegovo medaljo z osvojenim delfinčkom in ga lahko še zadnjič močno objel. Pica party je pravi zaključek našega športno plavalnega tečaja in nagrada za tedenski trud.

PRIJAVA NA ŠPORTNO PLAVALNI TEČAJ Z IZZY-JEM