mami jaz grem na…

NAJBOLJŠE ZIMSKE POČITNICE Z IZZY-jem

POHORJE, 25.2. – 1.3.

PrijavaPrijava

Da bo vaš otroku užival na smučeh in uspešno napredoval naj začne...

Kaj moram vedeti, ko kupujem smuči ali bord?

Kako se bo vaš otrok hitreje in bolje naučil smučati?!

ZIMSKE POČITNICE ZA OTROKE NA POHORJU

ZIMSKE POČITNICE ZA OTROKE, stare od 5 do 15 let na Pohorju, med 25.2. in 1.3.2019. Potekala bo ŠOLA SMUČANJA IN BORDANJA za začetne, osnovne in nadaljevalne skupine. Zimske počitnice za otroke na Pohorju so odlična priložnost za tečaj smučanja ali bordanja v manjših skupinah, z odličnimi učitelji in seveda z VESOLJČKOM IZZY-jem.

Zimske počitnice za otroke z Izzy-jem bodo res »kul«, saj bomo popoldne skočili v bazen, se odpravili na nočno sankanje, imeli tradicionalni »Pohorje iziv«… Nastanjeni bomo v hotelu Videc*** na vrhu Pohorja, ki nam nudi super pogoje za zimovanje in dobro počutje. Prevoz bo organiziran iz Ljubljane (Atlantis) in Domžal (trgovina Tuš/Vele).

CENA ZA ZIMSKE POČITNICE za otroke znaša 350 Eur. Za prijavo do 1.12.2018 ali za prijavo drugega otroka, vam priznamo 5% popusta. Lahko se odločite za plačilo na 3 obroke, pri čemer vam zaračunamo 5% obresti. Možen je tudi najem opreme za 70 Eur. SAMO TEČAJ SMUČANJA ALI BORDANJA – otrok se nam lahko pridruži samo na tečaju smučanja ali bordanja od 9.30 do 13.30 za ceno 170 Eur (vključena sm. vozovnica in malica).

PROGRAM:

  • nastanitev v hotelu Videc
  • polni penzion + dodatno kosilo
  • neomejeno pijače in sadja
  • prevoz v obe smeri
  • 5-dnevna smučarska vozovnica
  • tečaj smučanja ali bordanja
  • nočno sankanje, kopanje, animacija
  • zabava z Izzy-jem
  • medalja, majčka, diploma in slike

Za več informacij nas lahko pokličete na 031/306-992 ali 040/362-272.

ZIMSKE POČITNICE ZA OTROKE

Po nastanitvi v hotelu in kosilu se bomo podali na sneg, razdelili v skupine ter čisto zares začeli z zimskimi počitnicami. ŠOLA SMUČANJA in BORDANJA bo potekala vsak dan od 9.30 do 14.00 (razen ponedeljek od 12.00 do 16.00), z vmesno pavzo in toplo malico. Po tečaju smučanja ali bordanja se bomo vrnili v hotel na kosilo in si privoščili nekaj počitka. Popoldne pa nas čaka KOPANJE, zabava v FUN PARKU, nočno SANKANJE, POHORJE IZZIV… Tečaj smučanja in bordanja bomo zadnji dan zaključili z VELESLALOM TEKMO ter podelitvijo MEDALJ in diplom.

Za vaše otroke bomo skrbeli cel dan tako na snegu kot pri ostalih aktivnostih učitelji, pedagogi in vzgojitelji. Z veseljem jim bomo pomagali pri urejanju sobe, opreme in dnevno preverili, če so primerno oblečeni za na sneg. Posebno pozornost bomo namenili našim najmlajšim in jim z pomagali tudi pri ostalih opravilih kot so npr. obuvanje pancarjev, skrb za smuči, večerne pravljice…

Starši brez skrbi, otroci bodo uživali maksimalno. Vemo pa, da nas včasih vi še bolj pogrešate, zato se vam bomo vsak dan javili preko FACEBOOKA, INSTAGRAMA IN YOU TUBA. Letos organiziramo zimske počitnice za otroke že 10. na Mariborskem Pohorju, kjer smo vedno toplo sprejeti. Odlična nastanitev, prijazno osebje in dobri pogoji za šolo smučanja in bordanja so razlogi, da se z veseljem vračamo.

POGOSTA VPRAŠANJA:

DO KDAJ SE JE POTREBNO PRIJAVITI?

Zaradi lažje in boljše organizacije vas prosimo, da prijavo izpolnite čim prej. Drugače pa so prijave možne do zasedenosti mest.

KAJ ČE OTROKA PRIJAVIM, POTEM PA ZBOLI?

Če otrok zboli in se počitnic ne more udeležiti, vam povrnemo celoten vplačan znesek razen 50 Eur. Lahko se nam pridruži tudi kakšen dan kasneje ali odide domov predhodno. V tem primeru, vam bomo za vsak neizkoriščen dan vrnili po 45 Eur.

ALI STA LAHKO S PRIJATELJEM V ISTI SKUPINI?

Potrudili se bomo ugoditi vaši želji, vendar bomo vseeno pozorni na to, da je skupina homogena.

ALI STA LAHKO S PRIJATELJEM SKUPAJ V SOBI?

Seveda. Ob prijavi napišite s kom si želi vaš otrok biti v sobi.

MOJ OTROK POTREBUJE POMOČ!

Vsem otrokom bomo z veseljem pomagali pri prtljagi, urejanju sobe in smučarski opremi. Pri mlajših otrocih bomo še posebej pozorni na osebno higieno in primerna oblačila tako na snegu kot v hotelu.

MOJ OTROK JE ALERGIČEN!

Sporočite nam, za kakšno vrsto alergije gre, da bomo na to pozorni. Če je alergičen na določeno prehrano, bomo to sporočili v restavracijo in mu bodo pripravili primerne obroke.

ALI LAHKO PLAČAM NA OBROKE?

Seveda. Z veseljem vam omogočimo plačilo na 3. obroke. Pri tem vam bomo zaračunali 5% obresti oz. 17,5 Eur doplačila.

ALI SI JE MOŽNO IZPOSODITI OPREMO?

Nudimo vam možnost delne ali celotne izposoje opreme. Celoten najem opreme znaša 70 Eur na teden.

HOTEL VIDEC:

Hotel Videc se nahaja le 150 m od smučišča in 30 m od bazena. Otroci bodo nastanjeni v 4-5 posteljnih sobah, ki so nadstandardno opremljene in prostorne. Vsaka soba ima svojo kopalnico, TV in balkon. V hotelu imamo sušilnico za opremo ter večnamenske prostore za zabavo.

MARIBORSKO POHORJE

Mariborsko Pohorje nam ponuja več kot 40 km urejenih smučarskih prog vseh težavnostnih stopenj na nadmorski višini do 1327 m. Smučišča povezuje 5 sedežnic, 16 vlečnic in krožno-kabinska žičnica. Smučišče se lahko pohvali tudi z eno izmed najdaljših nočnih prog v Evropi.

Res prijazen učitelj, poln pozitivne energije in motivacije... le tako naprej!!!

Edita Bedračstarš

To so bile najboljše počitnice do sedaj. Zdaj grem že sam na vlečnico in bom lahko smučal z mami. Juhu.

Anže Lipoglavotrok

Otroka super smučata, mogoče je čas, da še jaz pridem na tečaj 🙂

Andrej Ažmanstarš

Z lahkoto! Ne bojim se niti največjih hribov in prehitim vse fante.

Tijana Mohorotrok

Hvala učiteljem, zelo lepo ste skrbeli za našega Jako in Pio. Presrečna otroka in mami.

Sandra Potokarstarš