Na 4. Dobrodelnem Božičkovem teku in pohodu je bilo odlično vzdušje, navdušeni otroci in zagreti tekači. Božiček, vesoljček Izzy in hrošček Simon so imeli polne roke dela, da so lahko kar 50 otrokom podelili medalje ob prihodu v cilj. Takoj za otroki pa se je na pot podalo kar 180 tekačev in pohodnikov na 4, 7 in 10 km. Ampak ni jim bilo težko, saj je bila pot delno osvetljena z lampijoni, na poti pa jih je čakala še okrepčevalna postojanka s toplim čajem in piškoti. Godba Domžale je poskrbela, da je bilo na stadionu ves čas praznično vzdušje in da so lahko obiskovalci uživali med čakanjem na svoje “varovance”.

SKUPAJ SMO ZBRALI 1.820 EUR, ki jih bomo podarili Zavodu Cirius Kamnik, za nakup prilagojene fitnes opreme za otroke s posebnimi potrebami. Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem, ki so se udeležili Božičkovega tek in pohoda in prispevali k čudoviti božični zgodbi.

V CIRIUS Kamnik smo z navdušenjem sprejeli novico, da bo letošnji dobrodelni Božičkov tek namenjen otrokom in mladostnikom našega Centra. Otok šport nam je s povabilom pokazal svojo humanistično naravnanost, sprejemanje drugačnosti in s tem pot k večji družbeni pravičnosti.

Športno udejstvovanje je pri usposabljanju gibalno oviranih otrok in mladostnikov v CIRIUS Kamnik, ne glede na oviranost in posebne potrebe, ena od naših prioritet. Donacija Dobrodelnega Božičkovega teka nam bo pomagala uresničiti željo za postavitev fitnes naprav za gibalno ovirane na prostem.

Goran Pavlič, direktorCIRIUS Kamnik

V Domu upokojencev Domžale smo bili veseli vašega klica in sporočila da donacijo namenite nam.

S tem se izkazalo dejstvo, da tudi starejši postajajo prepoznavni v skupnosti. V Domu zagotavljamo osnovno, socialno in zdravstveno oskrbo. V okviru zdravstvene oskrbe se izvaja tako imenovani vzdrževalni program fizioterapije.

Z vašo donacijo bo program postal bolj dinamičen in zanimiv.
Skupaj smo vam hvaležni.

mag. Nataša Zalokar, uni. dipl. soc., direktoricaDom upokojencev Domžale

Prava stvar, pravi ljudje in pravi namen so nam letos pričarali vzdušje, ki ga udeleženci nosijo s seboj naprej.

Vse dobro Izzy-ju in njegovi ekipi še nadalje.

Uroš Križanič, direktorZavod za šport in rekreacijo Domžale