Skip to main content

Team Building Programi Za Podjetja

”Selimo” se na našo novo blagovno znamko ”Imagine Team Building”.

Team building aktivnosti so doma na Otoku Športa že od samega začetka. Res pa je, da smo vedno glavno prednost dajali otrokom ter njihovim programom. Z leti smo rasli in širili otroške programe in s tem so rasli tudi programi za podjetja. Sčasoma smo spoznali, da je čas za nov korak.

S tem namenom smo leta 2019 ustanovili novo blagovno znamko ”Imagine Team Building”, ki bo prevzela programe za podjetja in začela novo zgodbo oz. nadaljevala tam kjer smo končali z Otokom Športa.

Na Imagine Team Building prenašamo vse svoje znanje in izkušnje. Team building ideje smo še dodatno nadgradili in tako pripravili še bolj nore in zabavne team building igre brez meja, nova napihljiva igrala, escape room in city hunt. No, team building nasveti pa so nam prinesli ekskluzivne programe kot so foto mozaik, photo booth magic mirror in picasso incentive work shop.

Ker imamo v svojih genih zapisane tudi otroške programe, nam je blizu tudi animacija za otroke, ki jo bomo izvajali z maskoto Otoka Športa in sicer vesoljčkom Izzy-jem.

Če nas vprašate kje izvajamo programe vam lahko razkrijemo nove lokacije za team building po celotni Sloveniji. Vsaka ima prednosti in vas bo očarala na svoj način. Z veseljem pa dogodek zvedemo tudi na vaši lokaciji.

Organizacija team buildinga je lahko sila zabavna ali pa sila stresna reč, zato nikar ne razmišljajte predolgo in nas pokličite. Če ste z Otokom Športa že imeli dobro izkušnjo, potem lahko računate, da jo boste imeli tudi na Imagine Team Building. Ekipo sestavljamo pretežno iste osebe, ki smo sedaj še bolj usmerjene vsaka na svoje področje.

Imagine Team BuildingImagine Team Building
Projekt

Prenesti znanje in izkušnje iz Otoka Športa na ”Imagine Team Building”

Cilji

Postati najbolj prepoznavna blagovna znamka na področju organizacije team building dogodkov.

Kaj počnemo?

Enostavno začrtamo cilje in jih nato presežemo!

Organizacija

Team Building

Dogodka

Recimo da ste v podjetju zadolženi za pripravo dogodka in da potrebujete ob sebi strokovno pomoč. Veseli bom vašega klica, da vam pomagamo pri vseh vidikih organizacije. Naša močna področja so organizacija, izvedba in vodenje programa.

Vemo pa, da takšen dogodek običajno zahteva tudi pripravo lokacije, catering, postavitev odra in glasbo. Nobenega problema. Tekom let smo si nabrali veliko zanesljivih poslovnih partnerjev, ki nam te storitve lahko zagotovijo in vas razbremenijo ene obveznosti. Pomembno je, da imate na dogodku nekoga, ki bo skrbel za koordinacijo in da ta oseba niste vi. Vaša prijetna naloga je, da preprosto uživate.

Team Building Lokacije

in poslovni partnerji

Recimo da še nimate team building lokacije za jesenski dogodek. Želeli bi imeti notranji prostor, ki bo vaše goste takoj navdušil. Poleg tega bi želeli tudi krasen šank, dober catering in seveda vrhunsko ozvočenje ter osvetlitev. Z našimi ekskluzivnimi poslovnimi partnerji kot so v tem primeru ”Nix Event Venue”, vam lahko prav tak prostor zagotovimo z enim samim klicem.

Morda pa imate v ekipi sodelavke, ki bi jih želeli obdariti s posebnim presenečenjem pa ne veste kaj bi jim pripravili. Naš poslovni partner ”Športne pajkice” vam lahko pripravi moderne športne pajkice za ženske, ki vas bodo enostavno navdušile.

Le čevlje sodi naj kopitar.

Poznate pregovor ”Le čevlje sodi naj kopitar.”? Pri svojem poslu ste verjetno zelo uspešni strokovnjaki, mi pa smo zato na svojem področju. Glede na to, da team building dogodek običajno prirejate enkrat ali dvakrat letno je še toliko bolj pomembno, da ga izpeljete na najboljši način. Uživajte na svojem dogodku, mi pa bomo za vas opravili ”težaško” delo.

Veseli bomo vašega kontakta in se že veselimo, da z vami ustvarimo izjemen dogodek, ki vas bo izstrelil med zvezde.

Imagine Team BuildingImagine Team Building