Kričanje dovoljeno

veseli otroci in zadovoljni starši

Sprostite energijo

Napihljivi Gradovi

Za Otroke

Napihljivi grad je odlična popestritev vaše zabave ali piknika. Napihljiva igrala lahko postavite na travniku, ploščadi ali notranjih prostorih. Najem napihljivega gradu lahko opravite preko spletnega obrazca. Za več informacij nas lahko pokličete na 031/306-992 ali 040/362-272.

Izposoja napihljivih igral vključuje napihovalec, komplet klinov za pritrditev na travi, podlogo in 25 m dolg podaljšek. Če želite vam napihljivi grad pripeljemo in postavimo, ter po končani zabavi odpeljemo. Strošek dostave so obračuna 0,50 Eur/km oz. vsaj 20 Eur. Otroci se lahko na napihljivem gradu igrajo samo brez obutve in ob nadzoru odrasle osebe.

Napihljiva igrala so nova in čista ter komaj čakajo vaše male junake, zato ga rezervirajte še danes!

Najemi meNajemi me

Napihljivi grad Kralj

Napihljivi grad Kralj sodi med napihljiva igrala za vse vrste praznovanj, zabav in piknikov. Ima notranji prostor, kjer lahko otroci skačejo, dve oviri, ročke za plezanje in dva velika tobogana za spust. Napihljivi grad Kralj je zelo zabavno in barvno napihljivo igralo, ki bo otroke zabavalo ure in ure.

Napihljivi grad Kralj je primeren za otroke od 3. do 9. let starosti. Na gradu je lahko hkrati do 8 otrok. Napihljivi grad Kralj je velik 6,5m x 4,5m x 3,8m in težek 65 kg.

Najem napihljivega gradu znaša 100 Eur na dan oz. 160 Eur za dva dni.

Najemi meNajemi me

Napihljivi grad Poligon

Napihljivi grad Poligon je prava pustolovščina za otroke saj bodo morali plaziti skozi tunele in preko ovir ter plezati po klančini. Na koncu pa jih čaka še spust po širokem toboganu. Napihljiva igrala bodo zagotovo popestrila vaša zabavo, motivirala otroke k igranju, vam pa zagotovila nekaj prostega časa.

Napihljivi grad Poligon je primeren za otroke od 3. do 9. let starosti. Na gradu je lahko hkrati do 8 otrok. Napihljivi grad Poligon je velik 6,5m x 2,8m x 2,4m in težek 48 kg.

Najem napihljivega gradu znaša 100 Eur na dan oz. 160 Eur za dva dni.

Najemi meNajemi me

Napihljivi grad Formula

Napihljivi grad Formula bo že s svojim videzom pritegnil otroke k igri, saj jim ponuja skrivni tunel, prostor za skakanje, klančino za plezanje in dva tobogana za spust. Napihljivi grad Formula je odlično napihljivo igralo, če imate doma male junake z veliko energije.

Napihljivi grad Formula je primeren za otroke od 2. do 7. let starosti. Na gradu je lahko hkrati do 5 otrok. Napihljivi grad Formula je velik 4,6m x 3,1m x 2,5m in težek 30 kg.

Najem napihljivega gradu znaša 70 Eur na dan oz. 115 Eur za dva dni.

Najemi meNajemi me

Napihljivi grad Slonček

Napihljivi grad Slonček sodi med najbolj simpatična napihljiva igrala za otroke. Otroci bodo lahko uživali v prostoru za skakanje in metali žogice na koš, plezali po klančini in se spuščali po slončkovem rilcu. Napihljivi grad Slonček je super zabava za otroke, med tem ko vi lahko v miru popijete kavo.

Napihljivi grad Slonček je primeren za otroke od 2. do 6. let starosti. Na gradu je lahko hkrati do 5 otrok. Napihljivi grad Slonček je velik 3,7m x 3,5m x 2,3m in težek 24 kg.

Najem napihljivega gradu znaša 60 Eur na dan oz. 100 Eur za dva dni.

Najemi meNajemi me