Znova smo preživeli DRUŽINSKI KLUB z agencijo M holidays v Termah Radenci. Ekipa Otoka Športa je vsem družinskim članom pripravila veliko ustvarjalnih, športnih in plesnih aktivnosti, tako da bodo verjetno po klubu potrebovali kak dan ali dva dopusta. Ustvarjali smo barvne vetrnice, indijanska peresa, izdelovali lesene in unikatne okvirčke za družinsko sliko. Popoldneve smo preživeli aktivno ob nogometu, hokeju in lokostrelstvo. Zvečer pa smo se uredili za mini disko ter šov “Zvezde Plešejo”, kjer so otroci obuli čevlje sodnikov, starši pa so se trudili pokazati svoje imenitno plesno znanje. Bilo je nepozabno, čudovito in predvsem družinsko; ravno tako kot mora biti.

Noro, imeli smo se super. Zabava ves dan. Nisem si mislim, da bom plesal. Naslednje leto znova zagotovo!

Peterk KozarskiDružinski klub, 1. maj

Čudovit ambient. Svoje so dodali tudi animatoji, ki so zabavali otroke in izdelali čudovite krone. Hvala.

Manca KoširPoroka v Arboretumu

Bil sem zelo presenečen in navdušen nad delavnicami. S sinom sva izdelala letečega zmaja. Res so se potrudili za otroke.

Jure PodlogarDružinski klub

Tudi sama sem vzgojiteljica in lahko rečem, da smo se na klubu imeli naravnost odlično. Otroci zadovoljni in s tem tudi mi.

Anja HrovatKlub za krompirjeve

Otok Športa je naš ekskluzivni partner pri organizaciji in izvedbi vsebin skupinskih turističnih aranžmajev za različne segmente gostov, predvsem družin. Raznolik program, v katerega ekipa Otok Športa vloži neizmerno kreativnost, voljo in energijo, našim gostom predstavlja veliko dodano vrednost in pomemben dejavnik pri izbiri družinskega oddiha. Veliko število gostov in njihovo zadovoljstvo je za vse nas, ki ustvarjamo in razvijamo blagovno znamko M holidays, najpomembnejše, zato ni nobenega dvoma, da bomo svojemu poslanstvu še naprej sledili skupaj z ekipo Otok Športa.

Kompas d.d.Vesna Barbalić, vodja produkcije blagovne znamke M holidays