ZIMSKE POČITNICE ZA OTROKE

prevozni tečaj smučanja

Krvavec, 22.2. – 26.2.
PrijavaPrijava

Da bo vaš otroku užival na smučeh in uspešno napredoval naj začne...

Kaj moram vedeti, ko kupujem smuči ali bord?

Kako se bo vaš otrok hitreje in bolje naučil smučati?!

Dragi starši,

Zelo smo bili optimistični, da se bodo šole vsaj delno odprle, kar bi nam dalo upanje, da bomo zimske počitnice lahko »normalno« izpeljali, zato smo tudi dali ceno počitnic 240€. Ker na žalost temu ni tako, se lahko zgodi, da se bomo takratni epidemiološki situaciji morali zelo prilagoditi, tudi cenovno. Za lažje razumevanje vam bomo situacijo na kratko obrazložili. Do sedaj je bilo lahko na enem avtobusu približno 50 otrok in 8 otrok v skupini na smučišču. Če bo sedaj lahko le npr. 25 otrok na enem avtobusu in npr. 5 otrok v skupini na učitelja bomo tudi ceno morali temu prilagoditi.

Če gledamo zelo optimistično in bomo počitnice lahko normalno izpeljali brez večjih omejitev ostane cena počitnic 240€. Če se bo na avtobusu lahko peljalo pol manj otrok in bo v skupini na učitelja lahko 5-6 otrok bo cena počitnic znašala med 240€ in 300€. Končno ceno bomo določili teden pred začetkom počitnic, ko bodo tudi epidemiološki ukrepi že jasni. Zelo nam je žal za nastalo situacijo, ampak kot sami vidite se razmere spreminjajo iz tedna v teden in se tudi mi sproti prilagajamo. Vam pa želimo dovolj zgodaj dati jasne informacije, da se mirno odločite, če je cena za vas sprejemljiva.

Če so pogoji in cena za vas sprejemljivi, vas povabimo da izpolnite spletno prijavo. Pri potrditvi prijave boste v elektronskem sporočilu poleg vseh informacij prejeli račun za plačilo akontacije v višini 30€. Tisti, ki boste prijavo izpolnili že prej in prav tako plačali akontacijo boste imeli že rezervirano mesto na naših počitnicah. Končni račun pa boste prejeli teden pred počitnicami.

Hvala za razumevanje.

ZIMSKE POČITNICE ZA OTROKE

ZIMSKE POČITNICE ZA OTROKE, stare od 5 do 14 let, na Krvavcu, med 22.2. in 26.2.2021

PREVOZNI TEČAJ SMUČANJA za otroke z vesoljčkom IZZY-jem. Zimske počitnice za otroke na Krvavcu so odlična priložnost, da se vaš otrok nauči oz. napreduje, se zabava v družbi sovrstnikov in z vesoljčkom Izzy-jem. Šola smučanja še nikoli ni bila tako »kul« kot bo letos. Zimske počitnice za otroke na Krvavcu oz. tečaj smučanja bo potekal po skupinah glede na starost in predznanje ter ob spremstvu vesoljčka Izzy-ja. Vsi otroci prejmejo izzy-jeve varnostne majčke, da bodo tudi drugi videli da smo na tečaju smučanja in bili pozorni na nas. Začetniki bodo osvajali svoje prve zavoje, nadaljevalci pa spoznavali vožnjo po robnikih in odkrivali modre ter rdeče proge. Šola smučanja ne bi bila prava, če ne bi vmes zavili v restavracijo na odlično kosilo, njam njam, nato pa hop nazaj na sneg.

VESOLJČEK IZZY bo poskrbel, da bodo zimske počitnice za otroke zabavne in nepozabne, saj bo z njimi smučal, se učil in jim pripravljal presenečenja. Zadnji dan bo vsem junakom prinesel še diplome in prave medalje.

CENA ZA ZIMSKE POČITNICE za otroke na Krvavcu znaša 240 Eur in vključuje tečaj smučanja, prevoz, smučarsko vozovnico, kosilo, diplomo in medaljo. Doplačilo za odhod iz Ljubljane je 10 Eur.

AVTOBUS bo otroke pobiral v Ljubljani (Atlantis), Domžalah (trgovina Tuš), Mengšu (gasilski dom) ter Mostah (trgovina Tuš). Urnik avtobusa najdete spodaj, med pogostimi vprašanji.

Za več info nam lahko pišete ali nas pokličete na 031/306-992 ali 040/362-272.

PROGRAM:

 • 22.2. – 26.2.2021
 • avtobusni prevoz
 • smučarska vozovnica
 • tečaj smučanja
 • vesoljček Izzy
 • homogene skupine
 • toplo kosilo
 • slike tečaja
 • medalja in diploma

POSEBNOSTI:

 • 5% popust za prijavo do 1.12.
 • tečaj smučanja znaša 240 Eur
 • doplačilo za odhod iz Ljubljane znaša 10 Eur
 • možno plačilo na 2. obroka s 5% obrestmi
 • popust na drugega otroka iz iste družine 5%
 • izposoja opreme znaša 70 Eur

smučam z Izzy-jem

saj bo šlo Izzy

TEČAJ SMUČANJA

TEČAJ SMUČANJA bomo začeli s preizkusom, nato pa otroke razdelili v homogene skupine glede na znanje in starost, po približno 8 otrok na učitelja. Zimske počitnice za otroke bodo varne tudi zato, ker bomo nosili varnostne majčke in s tem opozarjali nase tudi druge. Tečaj smučanja ves čas poteka v skupini z učiteljem, ki bo otroke vodil in jih na zabaven način učil novih znanj.

Začetniki smučarji bodo svoje prve »korake« začeli na otroškem poligonu in trakcu ter se v prihodnjih dneh podali na krožnike. Otroci z osnovnih in nadaljevalnim znanjem smučanja pa se bodo podali na sedežnice in odkrivali modre ter rdeče proge. Tečaj smučanja bo za njih predstavljal velik izziv, saj jih bomo učili vožnje po robnikih, v formacijah in po primerno zahtevnih progah. Zimske počitnice za otroke bodo v prvi vrsti počitnice, saj bo z nami vesoljček Izzy, ki bo z otroki smučal, jih malo pohecal in razveseljeval z drobnimi pozornostmi. No, prvi dan jim bo že podaril svoje nove bandane, da bomo res kot prava ekipa. Hura, komaj čakamo letošnje zimske počitnice za otroke.

POGOSTA VPRAŠANJA:

DO KDAJ SE JE POTREBNO PRIJAVITI?

Zaradi lažje in boljše organizacije vas prosimo, da prijavo izpolnite čim prej. Drugače pa so prijave možne do zasedenosti mest.

KAJ ČE OTROKA PRIJAVIMO, POTEM PA ZBOLI?

Če otrok zboli in se počitnic ne more udeležiti, vam povrnemo celoten vplačan znesek, razen 50 Eur akontacije.
Če otrok prične s tečajem, nato pa do dva dni manjka, vam zneska ne vračamo.
Če otrok prične s tečajem, nato pa manjka več kot dva dni, vam za neizkoriščen četrti in peti dan vrnemo po 30 Eur.
PRIMER: Otrok v ponedeljek prične s tečajem, nato pa zboli in ga torek in sredo ni, v četrtek in petek pa se nam znova pridruži. V takšnem primeru ne vračamo denarja. V kolikor pa se nam ne pridruži več, pa vrnemo za četrtek in petek 2 x 30 Eur, skupaj torej 60 Eur.

ALI STA LAHKO S PRIJATELJEM V ISTI SKUPINI?

Potrudili se bomo ugoditi vaši želji, vendar bomo najprej pozorni na to, da je skupina homogena glede na znanje in starost. Če pa pri svoji želji vztrajate, bomo dali oba otroka v tisto skupino, ki bo manj zahtevna glede na prikazano znanje na preizkusu.

MOJ OTROK POTREBUJE POMOČ!

Ni problema, zato smo tukaj in mu bomo z veseljem pomagali 😉 V prijavnici napišite, kako mu lahko pomagamo.

MOJ OTROK JE ALERGIČEN!

Ob prijavi natančno navedite na kaj vse je alergičen, mi pa bomo informacijo posredovali v restavracijo in bili pri obrokih na to pozorni.

VOZNI RED AVTOBUSA!

ODHOD:
7.00 – Ljubljana (Atlantis)
7.30 – Domžale (Vele)
7.45 – Mengeš (GD)
8.00 – Moste (Tuš)

POVRATEK:
14.30 – Moste
14.45 Mengeš
15.00 Domžale
15.30 Ljubljana

Res prijazen učitelj, poln pozitivne energije in motivacije... le tako naprej!!!

Edita Bedračstarš

Naša Lara je bila navdušena nad tečajem in je rekla, da drugo leto z veseljem spet pride, še prej pa na tečaj smučanja med zimskimi počitnicami :)) Moje pohvale celotnemu teamu in na splošno izvedbi športnih dejavnosti ter same organizacije. Kar tako naprej!

Petra Železnikstarš

Otroka super smučata, mogoče je čas, da še jaz pridem na tečaj 🙂

Andrej Ažmanstarš

Z lahkoto! Ne bojim se niti največjih hribov in prehitim vse fante.

Tijana Mohorotrok

Hvala učiteljem, zelo lepo ste skrbeli za našega Jako in Pio. Presrečna otroka in mami.

Sandra Potokarstarš

prevozni tečaj smučanja

Zimske Počitnice Za Otroke

Naj bodo letos zimske počitnice za otroke najboljše z Otokom Športa in vesoljčkom Izzy-jem. Skupaj se bomo zabavali na tečaju smučanja, delali najlepše zavoje in samo uživaliii.

100% zabava… 100% Otok Športa…

PRIJAVAPRIJAVA

Klik klik in mesto na zimskih počitnicah za otroke je rezervirano za vas. No, za vašega otroka 😉