Skip to main content

Ekipi Otok Športa smo zaupali športno animacijo na dogodku Zimko 2019 v Kranjski Gori. Izvrstno so izpeljali vse, kar smo se dogovorili in še več. Upoštevali smo njihove predloge glede nabora iger, kar je bila izvrstna odločitev, saj se je vseh 410 udeleženih zabavalo, bodisi tako, da so tekmovali, bodisi ob navijanju za svoje favorite. Poskrbeli so tudi za glasbo, ozvočenje in komentiranje iger. Ekipa je profesionalna, pozitivno naravnana in izredno prijazna.

Z veseljem jih priporočam vsem, naši podjetji bosta z njimi vsekakor sodelovali tudi v prihodnje.

KOMUNALA KRANJSKA GORA d.o.o.dir. Blaž Knific

"Otok Športa organizira športne aktivnosti na Petrolovih letnih športnih igrah. Z njihovo izvedbo smo neizmerno zadovoljni, zato z njimi sodelujemo že vrsto let. Ekipa Otoka Športa je zelo profesionalna in je z njimi užitek sodelovati. Svoje delo opravijo natančno, odgovorno in v dogovorjenih rokih, čeprav so ti pogosto zelo kratki in težko izvedljivi. Ob tem pa jim ne zmanjka energije in dobre volje, kar je v veliko pomoč pri razgretih glavah naših tekmovalcev.

Sodelovanja z ekipo Otok športa se veselimo tudi v bodoče."

PETROL d.d.Ika Krevzel-Panić, vodja pravne pisarne

Otok Športa so izredno profesionalna, mlada ekipa, z veliko pozitivne energije. Z njimi smo sodelovali na našem tradicioanalnem Tratinem pikniku 2018. Direktor Marko je že na našem prvem uvodnem sestanku zelo pozitivno pristopil k celotni organizaciji, predstavil čudovite ideje za animacijo na samem pikniku in na koncu naš pomembni dogodek s svojo ekipo izpeljal popolnoma profesionalno.

Hvala ekipi Otok Športa še za en nepozaben dan Danfoss Trate.

DANFOSSNina Janša, poslovni asistent & korporativno komuniciranje

V našem podjetju smo super ekipa, ki pa je zelo težko vodljiva, saj smo kar močni karakterji individualne narave. Marko in ekipa Otoka športa so znali ukrotiti tudi naše kreativne ter samostojne glave ter poskrbeli za enkraten dan, poln skupinskih aktivnostih, v katerih smo se resnično povezali.

Do sedaj pri nas team building ni bil tradicija zaradi pomanjkanja interesa med zaposlenimi, z letošnjim letom ter seveda s pomočjo Otoka športa, smo pa to 'mentalilteto' spremenili in se že veselimo aktivnosti, ki nam jih bodo pripravili prihodnje leto! P.s.: Escape room je top! 😀

RADIO 1ekipa Infonet media

V veselje in zadovoljstvo mi je, da imamo tako izjemnega poslovnega partnerja, ki postavlja višja merila, kot jih lahko pričakujemo. Z vašimi aktivnostmi ste pomembno prispevali k uspešni izvedbi projekta »Carthagov družinski piknik 2017«. Stremite k uspehu, popolnosti in doseganju definiranih ciljev. Za vas ni nič nedosegljivo in uspeh ni nikoli dokončen. Vašo ekipo odraža profesionalnost, disciplino, prijaznost in vztrajnost. Nasmešek na licih otrok naših zaposlenih je potrditev, da delate prav in s popolno predanostjo poslanstvu vašega podjetja. Ključ za takšen uspeh nam je v podjetju poznan, predvsem z vidika zavedanja, kako pomembnega poslovnega partnerja imamo. Želim vam izraziti iskreno priznanje ter zahvalo za vaš trud, pripravljenost in angažiranost za predloge, ideje. Hvala vam in vaši izjemni ekipi.

CARTHAGO d.o.o.Sandra Županjec, prokurist

Letos smo se prvič odločili za sodelovanje s profesionalnimi organizatorji zabavnih iger in reči moram, da je bila odločitev za sodelovanje z ekipo Otoka Športa res dobra. Pripravili so nabor iger, ki so se jih zaposleni z veseljem udeležili in se ob tem zabavali. Zelo hitro pa se je med ekipami razživel tudi tekmovalni duh.

Brez zabavnih iger in animatorjev iz vaše ekipe bi nam bilo dolgčas, zato bomo z vami z veseljem sodelovali tudi v prihodnje.

ELES d.o.o.Darja Kalčič, marketing manager

Marko, hvala tudi tebi in tvoji ekipi. Super ste bili in vsi smo bili zelo zadovoljni!

Še vedno smo polni vtisov sobotnega piknika… Naš dogodek ne bi bil isti brez vas. Pričarali ste nam čudovito vzdušje, animacije so bile zanimive, smešne in borbene, zadovoljstvo pa neizmerno!

Ste prava izbira za teambuilding in popestritev dogodka. Iskrena hvala!

PLASTIKA SKAZA d.o.o.Mateja Medved, event manager

Z Otokom športa smo sodelovali pri izvedbi Team buildinga. Organizacija animacije in animacija sama, je na nivoju, ki ga pričakuje vsako podjetje. Animatorji so pozitivni, nasmejani, komunikativni, organizirani ter iznajdljivi, kar je predvsem pomembno pri nepričakovanih spremembah. Igre so prilagojene ciljni skupini in vsak se lahko posluži aktivnosti, ki mu je bližja.

Naše podjetje ima vsekakor namen z njimi sodelovati tudi v prihodnje.

ISOKON d.o.o.Sergeja Jelenko, event manager

Ekipa Otoka Športa zdravo.

Hvala vam za izveden dogodek. Imeli smo se odlično, z veseljem smo se prepustili vašemu vodenju.

Zagotovo se v prihodnosti še srečamo, naše priporočilo imate zagotovljeno.

ZAVAROVALNICA SAVABrigita Senožetnik, vodja sektorja za trženje in prodajo, PE Maribor