Rad bi se vam zahvalil za lep in čudovito izpeljan smučarski teden na Krvavcu (tako novoletni kot zimski). Pohvalil bi vse učitelje oziroma celotno ekipo OTOKA ŠPORTA vključno z VESOLJČKOM IZZY-jem, saj ste ODLIČNI!!!

Žiga pravi, da se bo k vam na smučanje in plavanje z veseljem še vrnil. Pohvalil je tako "Radio smučko" na avtobusu, kot samo kosilo na Krvavcu in seveda učitelja skupine "Olimpijski prvaki" to je Peter.

Skratka ostanite tako ODLIČNI kot ste in vse POHVALE, da tako lepo skrbite in zabavate naše otroke!!!

Se vidimo poleti in pozimi :-):-):-)

Boštjan Fricstarš, zimske počitnice Krvavec

Brina je prišla domov z zelo pozitivnim vtisom. Ko sva klepetali, mi je povedala, da ste ji pomagali pri oblačenju, pri stranišču, da ste ji dali kapico pod čelado zaradi mraza, da ste jo potolažili, zahvaljujem pa se vam tudi za klice in sporočila, ter "preventivne" večerne klice pred spanjem…

Za vas mi je povedala moja stranka v mojem kozmetičnem salonu, in vas je zelooo pohvalila. Njeni vnuki so vas obiskali že četrto leto.

Skratka, z moje strani dobite same pohvale in zahvalo…

Sabina Bašagičstarš, zimske počitnice Pohorje

Program je enkratno zastavljen, učitelji ste vsako minuto popolnoma predani dejavnostim in počutju otrok. Poskrbeli ste dejansko za čisto čisto vse - od tega, da so otroci kljub mrazu, snežnim padavinam odhajali na smučanje primerno oblečeni, vedno suhi, da ni bilo lakote, žeje, dolgčasa, da so bile sobe pospravljene, ... Starši smo bili veseli nad odličnim vsakodnevnim javljanjem na FB strani in v galeriji na spletni strani. Sin, ki je bil prej le nekajkrat na smučeh, se je naučil suvereno smučati in po vrnitvi našteval zanimive smučarske izraze ("ozki hodnik", "široki hodnik", "twister" ,... :-)) in mi jih tudi pokazal na smučišču. Sin je s svojo lepo izkušnjo navdušil tudi starejšo sestro, ki se letos še ni mogla odločiti , da bi se pridružila. :-).

Vse pohvale, vrhunska organizacija in iskreno veselje pri delu z otroki! Ostanite taki še naprej, drugo leto se vam zagotovo zopet pridružimo!

Mateja Rovanstarš, zimske počitnice Pohorje

Najlepša hvala vsem, ki so se pretekli teden trudili z našimi smučarji na Krvavcu.

Naši trije smučarji so uživali v vaši družbi.

Lep popočitniški pozdrav.

Aleša Cerkstarš, zimske počitnice Krvavec

Hvala za poslane fotografije. Naša Julia je bila prvič na smučeh, kljub začetniškim težavam je uživala.

Tudi sama sem zelo zadovoljna z organizacijo, v kolikor boste med poletnimi počitnicami kaj organizirali nas prosim obvestite.

Vsekakor še pridemo po kakšno medaljo.

Nataša Horvatstarš, zimske počitnice Pohorje

Pohvalila bi učitelje na zimskih počitnicah na Pohorju. Meni osebno in verjetno večini staršem največ pomeni, ko vidiš kako je tvoj otrok nasmejan, poln lepih utrinkov in tistih malih iskric v očeh med pripovedovanjem dogodivščin in prigod, ki so se zgodile na smučanju.

Hvala lepa vsakemu posebej za te nasmejane otroške obraze in iskrice v očeh.

SARA IN ŽAN že komaj čakata naslednje leto.

Kristina Muzgastarš, zimske počitnice Pohorje

Zimske počitnice na Krvavcu so bile zelo zabavne in uspešne. Vsak dan smo se z avtobusom odpeljali na Krvavec in smučali v 6. skupinah. Začetne skupine so osvojile osnovno vijuganje in vožnjo na preprostih vlečnicah, napredne skupine pa so vijugale v širšem in ožjem hodniku ter raziskovale bele strmine Krvavca. Na začetku in koncu tedna se nam je pridružil VESOLJČEK IZZY in poskrbel za pravo vesoljsko akcijo. Za vesoljčka ni ravno običajno, da smuča ampak Izzy se je potrudil in tudi sam osvojil nekaj lepih zavojev. Predvsem pa je skrbel za dobro voljo otrok in jim pomagal na smučeh. Cel teden je bilo bolj kislo vreme, kar pa ni pokvarilo naše dobre volje in tako smo v petek vsi postali pravi smučarji in si prislužili medalje in diplome.

Zahvaljujemo se vsem staršem, da ste nam zaupali svoje junake in vas v našo družbo vabimo tudi v prihodnje.