29.2., petek

Mami prihajam domov 🙂 V petek je sledil še zadnji dan smučanja in bordanja, veliiiko pakiranja in pred odhodom domov še podelitev medalj in diplom. Vesoljček Izzy nam je prinesel prave vesoljske medalje, ki so jih bili otroci zelo veseli. Tako bomo imeli lep spomin do naslednjič, ko se znova vidimo. Pozdravček otrokom in staršem.

28.2., četrtek

TEKMA JE IZZY. Danes smo imeli na Pohorju tekmo, kjer smo pokazali, kaj vse smo se naučili. Imeli smo malo treme, ampak nič hudega, saj je bil z nami na startu Izzy in nam delil koristne napotke. Še en super dan!

27.2., sreda

Ufff, iz dneva v dan… Res se imamo lepo, super in d best! Če vam povemo samo to, da so se danes smučarji začetniki že peljali v dolino, borderji začetniki pa na 6 sedežnici, potem je možno samo to, da imamo super otroke, da znamo čarati ali pa da imamo super učitelje. No, verjetno vsakega po malo!!! Popoldne smo skočili v bazen, zvečer pa na izi filmski večer ob kokicah in sami zdravi pijači.

26.2., torek

Epski dan na Pohorju. Čez dan smo smučali in bordali, popoldne skočili v fun park in dodobra pokurili vse sladkarije, zvečer pa se do solz nasmejali na impro ligi in zabavnih igrah. Večer za oskarje!

25.2., ponedeljek

Danes smo prišli na Pohorje, kjer se začnejo težko pričakovane zimske počitnice. Juhu. Razdelili smo se v skupine in se začeli smučati in bordati. Zvečer pa smo se z gondolo odpeljali v dolino v Areno, kjer poteka Zlata lisica in se sankali. Super dan, super začetek.