Naj se igra začne

Pokaži svojo moč

In zmagovalec je…

team building program

Športni turnirji

Športni turnirji kot v Ligi prvakov in vi ste glavne zvezde. Zagotovo ste že bili na kakšnem turnirju, kjer je imel organizator majhen listek v žepu in se trudil, da bi ugotovil rezultat in kdo igra s kom. Mi vam bomo pripravili grafično dodelane in z vašim logom opremljene razporede na velikih panojih, kjer boste lahko ves čas spremljali rezultate, kdo igra s kom in ob kateri uri. Tako se boste lahko povsem posvetili svojemu turnirju in morda naredili še kakšno fotko za novinarje. Športni turnirji na team building dogodkih so vedno zelo atraktivni in moramo reči tudi polni strasti. Nič ne bomo prepustili naključju, zato vam bodo sodili pravi sodniki, ki bodo znali postaviti kriterij med družabnim dogodkom in pravo igro.

Športni turnirji so aktivni tako za igralce, kot za gledalce, saj lahko uživajo ob vaših spretnostih in sprostijo svoj športni duh. Športni turnirji so odličen način, da bo vaš team building dogodek zelo aktiven in atraktiven. Ob koncu športnih turnirjev naredimo podelitev vsem skupinam in najboljše pospremimo ob glasbi We are the champions. Z veseljem vam pripravimo diplome z vašim logom ali pomagamo pri naročilu medalj in pokalov.

Cena organizacije, velikih razporedov in izvedbe turnirja znaša 400 Eur za en turnir, 650 Eur za dva turnirja in 850 Eur za 3 turnirje. Cena je predvidena za manjše skupine do 50 oseb in enega sodnika na turnir. Za večje skupine nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo.

537

"zabitih" golov

137

dvignjenih pokalov

1823

krikov strasti

Ena Ekipa, Eno Srce!

Športni turnirji

Odigrajte športne turnirje na najvišji ravni in uživajte v soju žarometov.

USTVARI TEAM BUILDINGUSTVARI TEAM BUILDING

Z veseljem vas povabimo na kavo v našo pisarno ali se oglasimo pri vas in vam Team Building Programe predstavimo še osebno.