Najvišji nivo animacije

športna zabava

kreativne ideje

napihljiva igrala, poslikava obraza, delavnice

Animacija za otroke

Animacija za otroke je dogodek poln veselja, zabave in navihanih otrok. Otroci skačejo na napihljivih gradovih in žoge letijo po zraku. Za mizo pa potekajo ustvarjalne delavnice in poslikava obraza. Vse je tako kot mora biti, vi odrasli pa lahko mirno uživate na pijači.

Da bo animacija za otroke res nepozabna imamo na voljo različna napihljiva igrala kot so napihljivi grad (Kralj, Poligon, Formula in Slonček), body zorbing, nogometni pikado in gladiator. Napihljiva igrala lahko postavimo na travi ali ploščadi in poskrbimo za varno uporabo. Poleg tega otrokom pripravimo različne športne aktivnosti kot so Robin Hood turnir v lokostrelstvu, hojo po vrvi, nogomet in hokej na travi. Ker je dan dolg pa dodamo še različne frizbije, balinčke in barvno padalo.

Na drugem koncu pripravimo kreativne delavnice, kjer ustvarjamo, barvamo in oblikujemo izdelke. Vse naše materiale za ustvarjalne delavnice nam po naročilu pripravljajo v tiskarni, zato imamo veliko barv in vzorcev. Končni izdelki so prave otroške kreacije indijančkov, gusarjev, barvnih vetrnic ali kron. In ko smo končali z ustvarjanjem je na vrsti poslikava obraza. Čopiči v rokah »umetnic« spretno rišejo tatuje in otroke spreminjajo v prave junake in čarobna bitja.

Animacija za otroke bo popolna, saj bomo poskrbeli čisto za vse. Napihljiva igrala, poslikavo obraza, športne in ustvarjalne delavnice, mize, klopi in šotore, da bodo otroci lahko ustvarjali v senci.

Animacija za otroke je primerna, če pripravljate večji ali manjši dogodek, poroko ali piknik in želite, da je to prav poseben dan za otroke.

Cena otroške animacije je odvisna od vaših želja, števila otrok in trajanja animacije, zato nam kar korajžno napišite sporočilo.

632

kričečih indijancev

1589

nasmejanih otrok

154

"zabitih" golov

zadovoljni otroci = zadovoljni starši

napihljiva igrala

kreativne in
športne delavnice

poslikava obraza

napihljiva igrala, poslikava obraza, delavnice

Animacija za otroke

Otroško veselje, veliko barv in čudovit dan je tisto, kar si mi predstavljamo kot pravo animacijo za otroke.

POVPRAŠEVANJEPOVPRAŠEVANJE

Z veseljem vas povabimo na kavo v našo pisarno ali se oglasimo pri vas in vam animacijo za otroke predstavimo še osebno. Lahko nam pošljete povpraševanje ali nas pokličete na 031/306-992 oz. 040/362-272.