Skip to main content

NAŠA NOVA SPLETNA STRAN

Dolgo časa smo jo čakali, a jo vendar dočakali.

Ko smo se sprva lotili projekta “izgradnje” nove spletne strani oz. podobe, smo imeli v mislih jasen cilj: 3 mesece! Haaa, zavrtelo se je skoraj leto. Pa nič zato.

Sedaj smo oblečeni v sveže barve, ki nam dajejo zagon za nove izzive. Sedaj bomo lahko našo ponudbo predstavili bolj prijetno, saj je stran odzivna za vse vrste računalnikov, tablic in telefonov. Kot običajno, smo se vsega lotili sami ter ure in ure in ure preživeli na you tube izobraževanjih in za računalnikom. Trenutki, ko smo se vprašali, zakaj smo športniki, niso bili redki. Običajno naš delavnik izgleda tako, da se zjutraj dobimo, popijemo kavo, malo podebatiramo, potem pa plavamo, rolamo, smučamo do kosila itd. No, sedaj smo po jutranji kavi dobesedno obsedeli za računalnikom do večera. Še posebej v zadnjem mesecu, smo sonce opazovali bolj skozi okno. Pa spet, nič zato. Včasih se je potrebno za dober cilj tudi malo žrtvovati.

Upamo, da vam bo naša nova spletna stran všeč, da bo vse delovalo kot mora in da se znova vidimo v športni ali ustvarjalni družbi.

Sedaj pa čisto zares: DOBRODOŠLI NA OTOKU ŠPORTA.