Modre Novice so 24.9.2016 organizirale 4. Dobrodelni Pohod na Sv. Primoža. Pohoda se je udeležilo preko 700 pohodnikov! Vaaaav! Zbrali so kar 2.770 Eur, ki jih bodo donirali šolskemu skladu OŠ Komenda Moste. Res lepa gesta Modrih Novic, ki s srcem in dobro voljo organizirajo pohod in s tem pomagajo ljudem iz naše okolice.

Na pohodu smo bili tudi prostovoljci Otoka Športa, ki smo za otroke pripravili iskanje skritega zaklada, izdelovanje barvnih veternic in tekmovanje v vodni steni. Vsi skupaj smo ustvarili prijetno vzdušje, uživali v lepem vremenu in predvsem namenu. Uživajte ob gledanju slik in se vidimo naslednje leto, a ne?


Iskreno se vam zahvaljujemo za udeležbo na 4. Dobrodelnem pohodu Modrih novic. Po naših ocenah je bilo skupaj več kot 700 pohodnikov, od tega nekaj čez 200 otrok. Skupaj smo zbrali 2.770 evrov, ki smo jih donirali Šolskemu skladu OŠ Komenda Moste. Dobrodelni pohod je uspel v vseh pogledih – tudi zaradi vaše podpore, zato se vam zahvaljujemo za sodelovanje pri projektu. Upamo, da bomo na podoben način sodelovali tudi prihodnje leto, ko nas čaka že 5. dobrodelni pohod Modrih novic na Sv. Primož oz. pri vseh ostalih potencialnih projektih, ki bodo ponujali priložnost za skupno rast.

Modre NovicePrimož Vidmar