Teci za dober namen.
Brez tebe nam ne bo uspelo!
Denar bo namenjen za nakup konja za HIPOTERAPIJO otrok.
Za otroke s posebnimi potrebami iz zavoda Cirius Kamnik.
Tekli bomo v božičkovih kapicah.

Ho ho ho. Zbrali smo kar 921 Eur za otroke iz Zavoda Cirius, za nakup novega konja, za hipoterapijo.

Hvala vsem za lepo udeležbo in dober namen že drugo leto zapored. Letos je bil tek prav poseben, saj smo pot okrasili z lampijoni ki so jih izdelali otroci iz vrtca Mengeš in Zavoda Cirius. Teklo je kar 114 tekač in približno 20 otrok. Uživali smo v odličnem vzdušju tako na teku kot na stadionu. Dogodek smo zaključili s slavnostno podelitvijo zbranih sredstev dir. zavoda Goranu Pavliču in razrezom torte.

Iskrena hvala, vsem udeležencem, prostovoljcem, otrokom, ki so izdelali lampijone, pokroviteljem in soorganizatorjema Občini Domžale in Zavodu za šport in rekreacijo Domžale. Samo skupaj lahko ustvarjamo in rastemo v boljšo družbo in tako se bomo trudili še mnoga leta. Srečno in veliko lahkotnih kilometrov v letu 2017.

Ekipa Otoka Športa.

TECI ZA DOBER NAMEN

Ho ho ho. Božiček že trenira, da se nam bo lahko pridružil na 2. DOBRODELNEM BOŽIČKOVEM TEKU in nam pomagal zbrati denarna sredstva za OTROKE S POSEBNIMI POTREBAMI IZ ZAVODA CIRIUS KAMNIK za nakup KONJA za izvajanje HIPOTERAPIJE.

Božičkov tek bo pravi praznični dogodek, saj bomo tekli v božičkovih kapicah. Za otroke bomo pripravili otroški tek, ki bo animacijsko obarvan in bo dolg 400 m, za odrasle pa tek na 8 ali 11 km. Med tekom se boste lahko okrepčali s toplim čajem in piškoti na okrepčevalnici pri mostu na Viru. Zaradi boljše varnosti vam priporočamo tek z nočnimi svetilkami.

Letos bomo udeleženci prireditve skupaj ustvarili velik novoletni grafit, ki ga bomo po dogodku razstavili v Češminovem parku do konca praznikov. Ustvarjalci pa se bodo potegovali za simpatične nagrade naših pokroviteljev.

Da bo druženje z Božičkom ostalo v prijetnem spominu, se boste lahko z njim slikali in sliko takoj prejeli. Za naše razgrete želodčke bomo poskrbeli s toplim čajem, kuhanim vinom in slastnimi palačinkami.

Naše druženje bomo zaključili z OGNJEMETOM in in in TORTOOO.

PROGRAM

 • 16.12.2016
 • atletski stadion Domžale
 • od 18.00 do 21.00
 • otroški tek ob 19.00
 • odrasli tek ob 19.15
 • slikanje z božičkom
 • tek v kapicah
 • stena grafitov
 • otroški tek na 400 m
 • tek na 8 ali 11 km
 • palačinke
 • ognjemet
 • torta

PRIJAVA

Prijave preko spleta so mogoče od 1.11.2016. Na dan prireditve se lahko prijavite na info točki od 17.30 do 19.15. Vsi prijavljeni boste svoje božičkove kapice lahko prevzeli na info točki. Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da se čim prej prijavite  preko spleta. Otroški tek je brezplačen, prijavnina za posameznika znaša 10 Eur, za skupino (vsaj trije odrasli) po 7 Eur na osebo, za družino (vsaj en odrasel in en otrok) pa 5 Eur na osebo.

PRIJAVA NA TEK

PROJEKT MOJA ZVEZDA

Letos začenjamo s PROJEKTOM MOJA ZVEZDA s katerim bomo izdelali približno 1 m visoke lampijone in z njimi osvetlili tekaško pot ob Bistrici. K sodelovanju smo povabili okoliške šole in vrtce in že komaj čakamo na njihove umetniške kreacije.

Tudi vi lahko izdelate svoj lampijon ali na dogodku sodelujete kot prostovoljec. Vaša pomoč bo več kot dobrodošla.

Tek za otroke bo dolg 1 krog na stadionu, torej 400 m.

Tek za odrasle bo dolg 8 ali 11 km. Začetek teka je na stadionu, kjer naredimo dva kroga, nato pa s tekom nadaljujemo ob Kamniški Bistrici v smeri proti Kamniku. Pot bo delno osvetljena s lampijoni in označena s tablami. Traso poti si lahko ogledate tukaj – OGLED TRASE.

GARDEROBA

Za garderobo in tuš bo poskrbljeno pred in po teku pri nogometaših. Na prijavnem mestu boste lahko pustili svojo opremo, ki mora biti v zaprti torbi. Tuš in garderoba sta brezplačna. Na stadionu bo odprto moško in žensko stranišče.

Vašega predloga, da donacijo namenite otrokom in mladostnikom iz našega centra smo se zelo razveselili.

Učencem in dijakom nudimo zdravstvene storitve, med katerimi so poleg specialističnih ambulant tudi različne sodobne metode fizioterapije, delovne terapije, logopedije, zdravstvene nege in oskrbe.

Sredstva bi namenili za nakup novega konja za HIPOTERAPIJO.

Goran Pavlič, direktorCIRIUS Kamnik

Že v naprej se zahvaljujemo vsem prostovoljcem, pokroviteljem in soorganizatorjema Občini Domžale in Zavodu za šport in rekreacijo Domžale. Posebna zahvala pa gre vsem tekačem, ki boste s svojimi prijavninami prispevali k nakupu konja za izvajanje hipoterapije.