Za aktivne time

Igre, ki odpihnejo misli

Izjemna energija

team building program

Igre Brez Meja

Najbolj zabaven trenutek vašega dogodka so zagotovo team building Igre Brez Meja. Pripravili vam bomo nabor izvirnih iger, ki smo jih razvili posebej za naše team building programe in temeljijo na skupinski dinamiki, ekipnem sodelovanju in sproščeni tekmovalnosti. Ali nosite obleko ali superge, vas bodo igre brez meja zagrabile in potegnile v svoj vrtinec zabave. Da igre dobro potekajo, pripravimo razne grafične materiale z vašim logom in navijemo glasbo do konca. Igre brez meja so vedno glavni dogodek dneva in dvignejo na noge tako tekmovalce kot gledalce. Iskreno povedano so igre T.O.P. in tisto, kar bo naredilo vaš dogodek nepozaben in prepoznaven.

Igre so primerne za manjše in večje skupine, ki so za akcijo in se želijo resnično sprostiti med sodelavci.

Cena izvedbe iger brez meja znaša 650 Eur za skupino do 40 oseb, 900 Eur za skupino do 80 oseb, 1.400 Eur za skupino do 120 oseb in 1.800 Eur za skupino do 160 oseb. Za večje število oseb vam bomo pripravili posebno ponudbo.

328

zmagovalnih krikov

145

srčnih objemov

511

premaganih ovir

Moon Walk

Le Kaj Vam Bomo Pripravili?

Custom Made

team building program

Igre Brez Meja

Dovolj je bilo dolgočasnih debat in gledanja na uro. Sedaj so tu Igre Brez Meja, ki bodo vaše druženje izstrelile med zvezde. Drugačne in Vznemirljive bodo naredile vaš dogodek nepozaben!

USTVARI TEAM BUILDINGUSTVARI TEAM BUILDING

Z veseljem vas povabimo na kavo v našo pisarno ali se oglasimo pri vas in vam Team Building Programe predstavimo še osebno.