Poišči namige

Omejen čas

Foto safari

team building program

City Hunt

City Hunt je trendovski team building program, ki osvaja vse generacije po svetu. Naloga ekipe je, da v omejenem času reši čim miselnih, praktičnih, interaktivnih in foto-safari nalog. Team building igro City Hunt lahko pripravimo na prostem, v mestu ali hotelu in jo lahko igra od 10 do 200 oseb. Naloge so razdeljene po težavnosti in vam prinašajo različno število točk, s tem pa tudi večji izziv in zabavo.

Vsaka ekipa prejme list z opisom vseh team building nalog in točkami za uspešno rešitev. Animatorji vam bodo razložili potek igre, nato pa vas prepustili, da zavihate rokave in pokažete koliko ste sposobni kot ekipa. Kdaj ste nazadnje sestavljali človeško verigo, iskati skrite kotičke na podlagi fotografije ali v 1. min naredili extreme makeover sodelavca? City Hunt team building program vas bo spremenil v prave detektive, raziskovalce, artiste in še kaj. Team building igra je preprosta in zabavna in predstavlja nov pristop k medosebni interakciji. Preko igre City Hunt boste spoznali določeno mesto, njegove glavne znamenitosti in skrite kotičke iz čisto drugačne perspektive.

City Hunt igro vam priporočamo, če si želite dinamičen in interaktiven team building dogodek.

Cena team building programa City Hunt okvirno znaša 30 Eur na osebo in je odvisna od števila sodelujočih, lokacije in vaših želja.

362

odkritih namigov

549

foto safari trenutkov

137

raziskanih ulic

koreografija v 1 min

Narejeno Posebej Za Vas

A smo na pravi poti?

team building program

City Hunt

Ste že naveličani običajnih team buildingov? City hunt je trendovska igra, ki bo vaš dogodek spremenila v super avanturo.

USTVARI TEAM BUILDINGUSTVARI TEAM BUILDING

Z veseljem vas povabimo na kavo v našo pisarno ali se oglasimo pri vas in vam Team Building Programe predstavimo še osebno.