Igre brez meja

Flying Spiderman

 

Ekipa kot se šika

Foto spomini

 

Lepši kot danes...

ne bomo nikdar...

 

V slogi je moč

 

Foto spomini

takojšnje razvijanje slik

 

Uspešen zaključek

 

To pa je skupinska slika

Foto spomini

 

Tri v vrsto

Vsaka dobi svojo sliko

 

Za prijatelje...

si je treba sliko vzet...

Ujamemo trenutke

Naj slike govorijo

Takoj Natisnemo

Foto Spomini

FOTOGRAFIRANJE

Da bo vam in vašim zaposlenim dogodek ostal kar v najboljšem spominu nujno potrebujete izkušenega fotografa. In ne boste verjeli, mi imamo prav takšnega za vas! Veliko bo akcije, gibanja in zabavnih trenutkov in prav vse bomo ujeli v objektiv. Vaša naloge pa je, da se posvetite svojim sodelavcem, igram in uživate v vašem dnevu.

Cena fotografiranja dogodka do 4 ure znaša 250 Eur, nad 4 ure pa 350 Eur.

TAKOJŠNJE RAZVIJANJE SLIK

Fotografiranje in takojšnjo izdelavo slik običajno združimo z delavnico We Are Team, kjer najprej skupaj ustvarjamo, nato pa gostom podarimo profesionalne fotografije že na samem dogodku. Saj veste kako to gre; slike običajno razvijemo čez dva tedna, jih potem pošiljamo naokoli in vedno se nam kaj zalomi. Nič več! Odločite se za fotografiranje s takojšnjo izdelavo fotografij in vašim sodelavcem podarite izjemen spomin. Za to delavnico vam je fotograf z ekipo na voljo 2 uri.

Cena fotografiranja dogodka s takojšnjim razvijanjem slik znaša 200 Eur do 150 slik in 300 Eur do 250 slik.

FOTOGRAFIRANJE IN TAKOJŠNJE RAZVIJANJE SLIK

Najbolj enostavno in praktično pa je, da združimo obe delavnici v eno. Fotograf z ekipo bo sprva fotografiral goste in jim takoj razvijal slike, nato pa bo fotografiral še preostale aktivnosti na dogodku. Na ta način boste dobili maksimalno, za najbolj ugodno ceno. Slike iz dogodka bo fotograf naknadno obdelal in jih poslal v roku parih dni na vaš mail.

Cena fotografiranja dogodka s takojšnjim razvijanjem slik znaša 450 Eur (do 150 takoj razvitih slik + fotografiranje dogodka) in 550 Eur (do 250 takoj razvitih slik + fotografiranje dogodka).

031/306-992

040/306-435