Lahka dostopnost

V vsakem vremenu

Izbrane lokacije

najlepše in najboljše

Lokacije Za Team Building Dogodke

Naj vam že ob prihodu na lokacijo občutek pove, da bo vse v najlepšem redu. Naše lokacije so skrbno izbrane in preizkušene tudi v najtežjih pogojih. Nudijo nam čudovito okolico, dovolj površin za druženje in pogostitev ter izvedbo želenega programa. Vse lokacije so dostopne z avtom in opremljene z vso infrastrukturo, ki jo potrebujete za izvedbo dogodka na najvišji ravni.

Ponujamo vam lokacije za večje in manjše skupine po celotni Sloveniji.

415

izvedenih dogodkov

82571

prevoženih kilometrov

85

različnih lokacij

ŠPORTNI CENTER VOGU

Sredi čudovite narave, le 5 km iz Kranja,  se nahaja Vogu center. Ponašajo se s pestro ponudbo športnih aktivnosti (tenis, odbojka, nogomet, badminton…), programov za sprostitev in izbranimi kulinaričnimi dobrotami. Je odlično mesto za organizacijo piknika, različnih poslovnih dogodkov in praznovanj. Vogu center s prijetnim delovnim timom in idilično okolico je zagotovo prava izbira za vse priložnosti.

www.vogu.si

KRVAVEC

Pozimi na smuči in zimske team buildinge, poleti pa pohodništvo, treasure hunt in igre brez meja. Krvavec vam nudi vse kar potrebujete, ne glede na letni čas. Narava in gore bodo poskrbeli, da bo vaš team building dogodek drugačen in boljši od ostalih.

www.rtc-krvavec.si

POSESTVO PULE

Posestvo Pule, s prefinjenim občutkom za tradicijo, stavbno dediščino in kulturno krajino velja za eno najbolj prestižnih podeželskih turističnih posestev v Sloveniji. 125 hektarjev veliko posestvo Pule na planoti sredi gozdov, le eno uro iz Ljubljane ponuja popolno sprostitev in mir v razkošju narave – razkošje prostora in časa.

www.pule.si

TERME SNOVIK

Terme Snovik so nahajajo v Tuhinjski dolini in so idealna lokacija za sprehajanje, jahanje, tenis, nordijsko hojo, kolesarjenje, pohodništvo in še kaj. Termah Snovik imajo notranje in zunanje bazene, zato se v njih lahko sproščamo in uživamo skozi vse leto. Če si želite sproščenega in v naravo vpetega dogodka, potem bo to prava lokacija za vas.

www.terme-snovik.si

najlepše in najboljše

Lokacije Za Team Building Dogodke

Dovolj je bilo prilagajanja in stiskanja. Mi vam bomo ponudili lokacijo, kjer boste zadihali in ponosno povabili svoje goste na dogodek.

USTVARI TEAM BUILDINGUSTVARI TEAM BUILDING

Z veseljem vas povabimo na kavo v našo pisarno ali se oglasimo pri vas in vam Team Building Programe predstavimo še osebno.