Harmonija Mengeš

 

Hiša na travniku

 

Center Vogu

teniška igrišča

 

Vogu

 

Hiša na travniku

velika dvorana

 

Harmonija Mengeš

Večnamenska dvorana

 

Vogu center

 

Uživajte v Hiši na travniku

 

Harmonija Mengeš

 

Vogu

večnamenska dvorana

 

dobesedno na travniku

 

Harmonija, fitness dvorana

 

Vogu center

Dnevni bar

 

Harmonija Mengeš

Otroško igrišče

Blizu vas

V vsakem vremenu

Izbrane lokacije

Izbrane Lokacije

Naj vam že ob prihodu na lokacijo občutek pove, da bo vse v najlepšem redu. Naše lokacije so skrbno izbrane in preizkušene tudi v najtežjih pogojih. Nudijo nam čudovito okolico, dovolj površin za druženje in pogostitev ter izvedbo želenega programa.

HARMONIJA MENGEŠ

Harmonija duha, telesa in doživetij je vodilo in vsebina športno-rekreativnega, lepotnega in wellness centra, ki deluje v Mengšu pod Gobavico. To je prvi wellness center v Sloveniji, ki je zgrajen po Feng Shui metodi. Rekreacija in razvajanje sta na voljo na kar 5.000 kvadratnih metrih pokritih površin. V poletnih mesecih pa sta na voljo tudi dve igrišči za odbojko na mivki in veliko ter pomožno travnato igrišče za nogomet.

www.harmonija.eu
recepcija@harmonija.eu
01/729-66-50

ŠPORTNI CENTER VOGU

Sredi čudovite narave, le 5 km iz Kranja,  se nahaja Vogu center. Ponašajo se s pestro ponudbo športnih aktivnosti (tenis, odbojka, nogomet, badminton…), programov za sprostitev in izbranimi kulinaričnimi dobrotami. Je odlično mesto za organizacijo piknika, različnih poslovnih dogodkov in praznovanj. Vogu center s prijetnim delovnim timom in idilično okolico je zagotovo prava izbira za vse priložnosti.

www.vogu.si
vogu@siol.net
04/250-63-33

HIŠA NA TRAVNIKU

Hiša na travniku je Hiša športa, zdravja in rekreacije. Prostor sredi narave, kjer se lahko pod eno streho udeležite vrhunskih športnih in welness programov ali pa uživate s svojo družbo v idiličnem okolju. Hiša na travniku je odlična izbira za vse zaključene družbe, ki si želijo čudovito naravno okolje, veliko prostora za rekreacijo in zabavo ter vrhunsko postrežbo.

www.hisanatravniku.si
info@hisanatravniku.si
041/395-617

031/306-992

040/306-435