M holidays in Otok Športa

Vabljeni na DRUŽINSKI KLUB ZA 1. MAJ v Zdravilišče Radenci**** s turistično agencijo M HOLIDAYS in OTOK ŠPORTA. Privoščite si družinski oddih v termah in uživajte v družinski animaciji. Naj bodo družinske počitnice resnično družinske, zato se hitro prijavite in izkoristite popust.

Družinski klub je namenjen vsem družinam, ki želijo aktivno in sproščeno preživeti praznike.

Več informaciji na www.mholidays.si in 080/20-80.

M holidaysM holidays

Pomagaj Izzy-ju in privarčuj 20 Eur

Greš med prvomajskimi prazniki na počitnice? Sedaj greš lahko z M holidays in Otok Športa še ugodneje na DRUŽINSKO ZABAVO V RADENCE.

Pomagaj Izzy-ju, da najde pot do zabavnih družinskih počitnic. KLIKNI NA LETAK, ga natisni in izpolni ter pridi v eno izmed poslovalnic M holidays ter privarčuj 20 EUR ob prijavi na družinski klub v Radencih.

Več informacij na www.mholidays.si in na 080 20 80.

Družinski klub program

Vsak dan bomo za otroke dopoldne pripravili ustvarjalne delavnice, starši pa boste med tem lahko skočili na kavico ali bazen. Popoldne bomo pogledali v nebo in če bo sončno, bomo zunaj pripravili športne igre, zorbing žoge in turnir v lokostrelstvu za otroke in odrasle. Zvečer pa bomo zaplesali na mini disku in se zabavali ob raznih igrah. Ha, tu si bomo malo privoščili tudi starše in jih spravili iz “varnih” sedežev.

Privoščite si družinski klub, ki vam bo še dolgo časa ostal v prijetnem spominu.

Z Markom oziroma ekipo Otok športa osebno sodelujem že več kot desetletje, v sklopu turistične agencije M holidays pa od leta 2009.

Otok športa je naš ekskluzivni partner pri organizaciji in izvedbi vsebin skupinskih turističnih aranžmajev za različne segmente gostov, predvsem družin. V času šolskih počitnic organiziramo družinske klube na bližnjih destinacijah (slovenske terme, Istra), kjer svojim gostom pripravimo bogat zabavni, športni in ustvarjalni program za celo družino. Raznolik program, v katerega ekipa Otok športa vloži neizmerno kreativnost, voljo in energijo, našim gostom predstavlja veliko dodano vrednost in pomemben dejavnik pri izbiri družinskega oddiha.

Veliko število gostov in njihovo zadovoljstvo je za vse nas, ki ustvarjamo in razvijamo blagovno znamko M holidays, najpomembnejše, zato ni nobenega dvoma, da bomo svojemu poslanstvu še naprej sledili skupaj z ekipo Otok športa.

Vesna BarbalićDirektorica blagovne znamke M holidays