AKTIVNO POLETNO VARSTVO

športni park Domžale, bazen Kodeljevo ali Atlantis, od 4. leta dalje

30.6. so nam žal sporočili, da Domžalski bazen ostaja zaprt do nadaljnjega. Športne in ustvarjalne dejavnosti bomo vseeno izvedli v Domžalah, čofotanje in igre na bazenu pa v Ljubljani. V primeru lepega vremena bomo otroke peljali na Kodeljevo – doplačilo 6 €/dan, v primeru slabega vremena pa v Atlantis – doplačilo 10 €/dan.

Najboljše AKTIVNO VARSTVO za otroke, ki želijo aktivne, zabavne in poučne počitnice. Skupaj z VESOLJČKOM IZZY-jem bomo čofotali na bazenu in uživali ob različnih dopoldanskih aktivnostih. Aktivno varstvo je namenjeno otrokom od 4. leta starosti dalje. Pomerili se bomo v ŠPORTNI OLIMPIJADI, napihljivem NOGOMETNEM PIKADU, uživali v ustvarjanju XXL VODNIH MEHURČKOV in ustvarjalnih delavnic. Zadnji dan bo prav poseben, saj za vse starše in otroke pripravimo PICA PARTY ter se poveselimo ob podelitvi diplom vsem malim junakom. Vesoljček Izzy pa bo poskrbel za DARILA za vse otroke, ki se nam bodo pridružili.

Zborno mesto je v športnem baru pri bazenu, kjer imamo mize in klopce. V primeru slabega vremena se dobimo pri drsališču (večnamenska ploščad nasproti Mercator centra Domžale).

STARŠI BODITE BREZ SKRBI, saj bo AKTIVNO VARSTVO tekom celotnega poletja organizirano tudi v primeru zaprtja bazena. Čofotanje na bazenu bomo nadomestili z drugimi športnimi vsebinami, ki jih bomo prilagodili dani situaciji. Vaše junake bomo v vsakem primeru z veseljem sprejeli v našo družbo.

TEDENSKO AKTIVNO VARSTVO: znaša 90 Eur brez kosila oz. 115 Eur s kosilom za cel teden. Na drugega otroka iz iste družine vam priznamo 5% popusta. Prav tako vam priznamo 5% popusta na drugi termin, če otroka prijavite na dva termina hkrati. V primeru, da otroka prijavite na tri ali več terminov hkrati vam priznamo 10% na vse termine in vam nudimo plačilo na dva obroka brez obresti.

ČOFOTANJE NA BAZENU: Udeležba samo na drugem delu aktivnosti na bazenu znaša 70 Eur za cel teden brez kosila oz. 95 Eur s kosilom.

DNEVNO VARSTVO: Če bi se nam pridružili le določene dni v tednu, lahko to storite za 20 Eur brez kosila oz. 25 Eur s kosilom na dan.

PLAVALNI TEČAJ ZA OTROKE: želite, da se vaš otrok nauči dobro plavati? Potem vas vabimo, da si ogledate še naš program plavalnih tečajev na tej povezavi.

Izzy-jeva olimpijada

Huraaaa počitnice!!!

TERMINI:

 • 29.6.  – 3.7.
 • 6.7. – 10.7.
 • 13.7. – 17.7.
 • 20.7. – 24.7.
 • 27.7. – 31.7.
 • 3.8. – 7.8.
 • 17.8. – 21.8.

PICA PARTY v petek ob 15.00 skupaj s starši.

URNIK:

 • od 7.00 do 8.00 – družabne igre
 • od 8.15 do 9.45 – dop. aktivnost
 • od 10.00 do 10.30 – malica
 • od 10.30 do 12.30 – varstvo na bazenu
 • od 12.30 do 13.00 – kosilo
 • od 13.00 do 15.00 – varstvo na bazenu
 • od 15.00 do 16.00 – družabne igre

POGOSTA VPRAŠANJA:

Do kdaj se je potrebno prijaviti?

Večina mest je zasedenih približno 14 dni pred terminom. Drugače pa so prijave možne do zasedenosti.

Kako je v primeru odpovedi?

V primeru, da odpoveste udeležbo vsaj 10 dni pred terminom, vam povrnemo celoten znesek. V primeru da odpoveste udeležbo med 9 in 3 dni pred terminom, vam zaračunamo 20 Eur akontacije. V primeru, da odpoveste udeležbo manj kot 3 dni pred terminom, vam zaračunamo 30 Eur akontacije.

Kaj, če otroka prijavimo potem pa zboli?

Če otrok prične s tečajem, nato pa do dva dni manjka, vam zneska ne vračamo.
Če otrok prične s tečajem, nato pa manjka več kot dva dni, vam za neizkoriščen četrti in peti dan vrnemo po 25 Eur.
PRIMER: Otrok v ponedeljek prične s tečajem, nato pa zboli in ga torek in sredo ni, v četrtek in petek pa se nam znova pridruži. V takšnem primeru ne vračamo denarja. V kolikor pa se nam ne pridruži več, pa vrnemo za četrtek in petek 2 x 25 Eur, skupaj torej 50 Eur.

Moj otrok potrebuje pomoč!

Zato smo tukaj. Dvakrat dnevno jih bomo namazali s kremo, jim pomagali pri opremi, kosilu…

Kako je urejena prehrana?

Ob 10.00 imamo malico, ki jo otroci prinesejo s seboj. Ob 12.30 imamo kosilo v restavraciji Park oz. Atlantisu. Poskrbeli bomo, da bodo otroci dovolj pili.

AKTIVNO POLETNO VARSTVO

PRIJAVA NA AKTIVNO VARSTVOPRIJAVA NA AKTIVNO VARSTVO

Klik klik, ena minutka in že ste prijavili svojega junaka na aktivno varstvo. Nogometni pikado, xxl vodni mehurčki, olimpijada, ustvarjalne delavnice in še mnogo več za samo 90 Eur!