Lokacije za praznovanje rojstnega dne

Naj bo zabava za ROJSTNI DAN vašega otroka v vaši bližini in v prostorih, ki so primerni za ŠPORTNE in USTVARJALNE VRAGOLIJE. Praznovanje rojstnega dne lahko poteka ZUNAJ ali v TELOVADNICI, odvisno od lokacije, vremena in letnega časa. Izberite lokacijo, rezervirajte termin in se zabavajte z nami! POSKRBELI BOMO ČISTO ZA VSE!

LJUBLJANA CENTER – OŠ LEDINA

OŠ Ledina se nahaja v centru Ljubljane in bo zagotovo primerna lokacija za vse otroke iz Ljubljane. Za praznovanje rojstnega dne nam je na voljo prenovljena telovadnica na 150 m2 in zunanje igrišče. Parkiranje je možno v okolici šole.

naslov: Komenskega ulica 19, 1000 Ljubljana
prostor: telovadnica in zunanje igrišče
termin: sobota in nedelja ob 11.00 ali 15.00

LJUBLJANA ČRNUČE – OŠ MAKSA PEČARJA

OŠ Maksa Pečarja se nahaja v Črnučah na Dunajski cesti ob cerkvi in je podružnična šola. Rojstni dan bomo praznovali v 250 m2 veliki telovadnici, kjer bo dovolj prostora tudi za najbolj aktivne junake. Parkiranje je možno v okolici šole.

naslov: Dunajska cesta 390, 1231 Ljubljana-Črnuče (poleg cerkve)
prostor: telovadnica in zunanje igrišče

termin: sobota in nedelja ob 11.00 ali 15.00

KAMNIK – GSŠRM KAMNIK

Otroci iz okolice Kamnika lahko praznujete svoj rojstni dan v Gimnaziji Kamnik in sicer v mali telovadnici, ki je velika 120 m2 in ima veliko blazin in ostalih rekvizitov. Ob lepem vremenu lahko praznovanje rojstnega dne poteka tudi na zunanjem igrišču. Parkiranje je možno v okolici šole.


naslov: Novi trg 41a, 1241 Kamnik
prostor: telovadnica in zunanje igrišče

termin: sobota in nedelja ob 11.00 ali 15.00

MENGEŠ – WELLNESS CENTER HARMONIJA

Harmonija Mengeš se nahaja v idiličnem okolju, kjer bomo z otroki lahko uživali na travniku ali 150 m2 velikem igrišču v dvorani. Starši nas lahko med tem  opazujete in popijete kavo v prijetnem baru ali pa se sprehodite po naravi. Parkirišče se nahaja v neposredni bližini objekta.

naslov: Linhartova cesta 33, 1234 Mengeš
prostor: telovadnica in velik travnik

termin: od decembra do aprila med tednom, od aprila do decembra možno vse dni

TRZIN – OŠ TRZIN

Rojstni dan za otroke iz okolice Trzina organiziramo v OŠ Trzin, kjer nam je na voljo moderno opremljena telovadnica na 140 m2 površine. Na voljo nam je veliko blazin, tako da bo rojstni dan res aktiven in zabaven. Parkiranje je mogoče ob šoli.

naslov: Mengeška cesta 7b, 1236 Trzin
prostor: telovadnica in šolsko igrišče

termin: sobota in nedelja ob 11.00 ali 15.00

VIR PRI DOMŽALAH – TENIŠKI CENTER BERNARDI

Praznovanja rojstnega dne na Viru bodo veseli predvsem otroci iz Domžal in starši, ki se bodo lahko odpočili v baru ali se sprehodili po urejenih poteh ob Bistrici. Rojstni dan poteka na velikem travniku, pogostitev pa v senci pod drevesi. Parkiranje je urejeno v okolici objekta.

naslov: Hubadova 14, 1230 Vir pri Domžalah
prostor: veliki travnik

termin: od aprila do oktobra vse dni

Upamo, da ste našli primerno lokacijo v vaši bližini. Vabimo vas, da izpolnite prijavo in praznujete z nami.