POHOD NA 4 KM IN TEK NA 4, 7 OZ. 10 KM

Začetek teka in pohoda je na stadionu Domžale, kjer tečemo en krog, nato pa zapustimo stadion skozi glavna vrata, zavijemo levo in nadaljujemo pot ob Kamniški Bistrici v smeri proti Kamniku. Tečemo pod nadvozom pri Lidlu do prve okrepčevalne postaje pri mostu na Viru. Pot nadaljujemo po isti strani Bistrice, gremo pod železniško progo do novega mostu pri Količevem. Prečkamo most in se vračamo mimo papirnice Količevo nazaj v smeri proti stadionu. Za Teniškim centrom Bernardi zavijemo desno čez most in smo znova pri okrepčevalni postaji.

Tisti, ki ste se odločili teči na 7 km zavijete levo in se vračate proti stadionu. Tisti, ki tečete 10 km zavijete pri okrepčevalnici desno in naredite še en krog do mosta, čez most in nazaj mimo papirnice, teniškega centra Bernardi do okrepčevalnice, kjer zavijete levo proti stadionu.

Prihod na stadion je znova skozi glavna vrata in takoj desno v cilj.

Teče se po urejeni sprehajalni poti, ki bo delno osvetljena z lampijoni. Pred iz za tekači se bo vozil osvetljeni kolesar. Priporočamo vam, da imate pri teku naglavno svetilko. Na okrepčevalnici vam bo na voljo topel čaj in piškoti, da si povrnete moči. Hodite in tečete na lastno odgovornost. Zdravstvena služba bo zagotovljena na stadionu.

Uživajte v teku in dobrem namenu.

trasa božičkov tek
en krog po stadionu
okrepčevalna postaja
most količevo