We Are Team

Družinski piknik Carthago

 

Skaza Plastika

We are team

 

We Are Team

Skupaj ustvarjamo vaše ime

 

Primer transparenta

Promocija novega slogana

 
 

Foto Spomini

Odnesite svoje spomine domov

 

Skupaj rastemo

We are team delavnica

http://otok-sporta.si/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_star.svg

Primerno za vse

http://otok-sporta.si/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/software_pen.svg

Skupaj pišemo zgodbo

http://otok-sporta.si/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_rotate_dashed.svg

Energija, ki se vrača

We Are Team

We are team je delavnica ob prihodu vaših zaposlenih na kraj dogodka. Pripravimo vam skrbno oblikovan in izdelan transparent z vašim logom, napisom, maskoto… v velikosti 3 x 2m. Vsak gost ob prihodu izžreba svojo srečko oz. številko. Na srečki je zapisana barvna številka, ki vas usmeri na točno določeno okence na transparetnu, ki ga je potrebno pobarvati. Glede na predvideno število gostov, pripravimo zadostno število okencev. Delavnica traja eno do dve uri oz. dokler ne prispejo vsi gostje. Transparent barvamo s čopiči in obstojnimi vodnimi barvami ter ga ob zaključku delavnice obesimo na leseno konstrukcijo. Delavnica vedno izpade zelo prijetno, vsakemu gostu vzame 5 minut časa, pusti pa neizmerno močno sporočilo, da smo vsi skupaj pomagali pri ustvarjanju skupne ideje podjetja.

Končni izdelek nam služi kot odlično ozadje za slikanje posameznikov, skupin ali kar vseh zaposlenih hkrati. Tudi tukaj smo naredili korak naprej in vam ponudili našega fotografa, ki vas slika in vam takoj razvije fotografije. No to pa je že naša naslednja delavnica – FOTO SPOMINI.

Ob zaključku skupnega druženja vam transparent predamo v trajno last in ga lahko obesite na vidno mesto v svojem podjetju.

Cena delavnice znaša 450 Eur.

031/306-992

040/306-435