Meditiramo

 

Zabava v bazenu

 

Forehand, Backhand, Servis

 

Rolanje je zakon!

 

Dajva skupaj

 

Pica Party

 

Ena Ekipa, Eno Srce!

 
 

Nabiramo hobotnice

 

Ti loviš

 

Kakšen pogled

 

Drsenje pod vodo

 

Akademija Otok Športa

 

Pica Party

ŠPORTNO PLAVALNI TEČAJI ZA OTROKE

TENIS + ROLANJE + LOK + PLAVANJE = 100 EUR

V Domžalah bomo otrokom ponudili ŠPORTNO-PLAVALNE TEČAJE, kjer se bodo seznanili in preizkusili v tenisu, rolanju, lokostrelstvu in seveda plavanju. Športno-plavalni tečaji so namenjeni otrokom od 5 do 14 let, ne glede na predhodno znanje posameznega športa. Vsa športna oprema je otrokom na voljo brezplačno. Na športno-plavalnih tečajih želimo otrokom ponuditi širok in zanimiv izbor različnih športnih aktivnosti, ki jih bo usmerjal v zdrav življenjski slog.

Ker bomo na vsak dan zelo aktivni se lahko odločite za organizirano kosilo v restavraciji za 25 Eur za cel teden.

PROGRAM:

 • 5-dnevni tečaj
 • osnove tenisa
 • osnove rolanja
 • osnove lokostrelstva
 • 20-urni tečaj plavanja
 • animacija
 • možnost kosila
 • pica party s starši
 • majčka in medalja

TERMINI:

 • 26.6. – 30.6.
 • 3.7. – 7.7.
 • 10.7. – 14.7.
 • 17.7. – 21.7.
 • 24.7. – 28.7.
 • 31.7. – 4.8.
 • 7.8. – 11.8.
 • 21.8.8 – 25.8.

V primeru slabega vremena bomo dopoldanske aktivnosti izvedli na pokritih igriščih v športnem parku, nato pa otroke z avtobusom peljali v Atlantis. V tem primeru znaša doplačilo 10 Eur na dan na otroka.

URNIK:

 • od 7.00 do 8.30 – varstvo
 • od 8.30 do 10.00 – športni tečaji
 • od 10.00 do 10.30 – malica
 • od 10.30 do 12.30 – plavanje
 • od 12.30 do 13.00 – kosilo
 • od 13.00 do 15.00 – plavanje
 • od 15.00 do 16.00 – varstvo

PICA PARTY v petek ob 15.00 skupaj s starši.

POGOSTA VPRAŠANJA:

DO KDAJ SE JE POTREBNO PRIJAVITI?

Zaradi lažje in boljše organizacije vas prosimo, da prijavo izpolnite čim prej. Drugače pa so prijave možne do zasedenosti mest. 

KAJ ČE OTROKA PRIJAVIM, POTEM PA ZBOLI?

Če otrok pred pričetkom tečaja zboli, se vam povrne celoten vplačan znesek razen 10 Eur. Lahko pa prijavo prestavimo na naslednji termin. 

ALI STA LAHKO S PRIJATELJEM V ISTI SKUPINI?

Potrudili se bomo ugoditi vaši želji, vendar bomo vseeno pozorni na to, da je skupina homogena.

ALI SE LAHKO OTROK UDELEŽI LE DELA TEČAJ?

Seveda. Lahko se nam pridružite samo posamezen dan za 25 Eur brez kosila oz. 30 Eur s kosilom. Lahko pa se nam pridružite samo na tečaju plavanja ali posameznem športu. Glede na vaše želje po udeležbi, bomo prilagodili tudi ceno.

MOJ OTROK POTREBUJE POMOČ!

Z veseljem bomo pomagali vsem otrokom. Dvakrat na dan jih bomo namazali s kremo, jim pomagali pri opremi in ostalih aktivnostih.

KAKO JE UREJENA PREHRANA?

Ob 10.30 bomo imeli malico, ki jo otroci prinesejo s seboj. Ob 12.30 bomo imeli kosilo, na katerega se lahko prijavite in znaša 25 Eur za cel teden.

Hvala za čudovit teden, kjer se je naš otrok tako lepo zmatral in varno počutil. Bili smo zeloooo zadovoljni in komaj čakamo naslednje počitnice.

Odlična ekipa, vse pohvale.

Pozdravček, mami, Nikolaj in Žan.

Nevena Z. Blagojevičstarš

Moja dva sinova (10 in 7 let stara) sta imela travmo kar se plavanja tiče, zaradi izkušenj v plavalnem tečaju v vrtcu. Obiskali so vaš plavalni tečaj in oba sta splavala 🙂 - še več kot to! Prave dve vodne ribice imam zdaj 🙂

Nič ni bilo na silo, nekako ravno pravi pristop, prav čutilo se je, da so trenerji tam za otroke. Tako da absolutno priporočam vsakomur!

Nataša Vižintinstarš

"Otok športa je zakon!"
To so besede naše deklice, ki je pri vas obiskovala tečaj smučanja kot tudi plavalni tečaj.
Otroci res aktivno delajo, se učijo, domov pridejo utrujeni in zelo zadovoljni.

Le tako naprej!

Mirjana Kostićstarš

Ful je bilo luštno. Naučila sem se plavati kravl in skočiti na glavo. Dobila sem srebrnega delfinčka.

Najbolj zabavno mi je bilo, ko smo se igrali Mamo Delfinčka in so nas učitelji lovili.

Betka Simoničotrok

Super zasnovan program, ker ima otrok možnost poizkusiti več različnih športov. To, da se ob slovesu otrok stisne v objem učitelja, pa itak pove več kot tisoč besed. Otok športa je odlična ekipa, ki ji lahko popolnoma zaupaš, saj se bodo otroci v njihovi družbi zabavali, učili, se vzpodbujali, hkrati pa se počutili varno in sprejeto.

Hvala za vse in samo tako naprej!

Tatjana Nadu Zgoncstarš

Zelo sem užival. Najbolj mi je bil všeč ko smo se potapljali in iskali hobotnice.

Preplavam že cel bazen in bom naslednje leto še prišel na tečaj.

Jaka Oli Dolnikotrok

UČITELJI OTOKA ŠPORTA

Ker želimo otrokom ponuditi kvaliteten športni in vzgojni program, veliko pozornost namenjamo izboraževanju naših učiteljev. Naši učitelji so prijazni, nasmejani in vsi s potrjenimi licencami za učenje plavanja. Poleg tega so vsi učitelji tudi člani AKADEMIJE OTOKA ŠPORTA, ki razvija svoj pristop in metode pri poučevanju otrok. To kar počnemo, želimo početi kvalitetno, strokovno in s srcem.

TEČAJ PLAVANJA

Tečaj plavanja bomo začeli s preizkusom znanja in otroke razdelili v homogene skupine. Cilj vsake skupine bo čim boljši napredek v prilagojenosti in znanju plavanja glede na osnovno znanje. Začetnike bomo najprej dobro prilagodili na vodo, jih navadili drseti ter jih pripeljali do prvih zavesljajev. Tiste malo boljše plavalce pa bomo dobro naučili žabico oz. prsno, kravl in hrbtno. Vsi skupaj pa bomo vadili skoke v vodo, nabirali hobotnice in se zabavali.

TEČAJ TENISA

Za večino otrok bo tenis nova izkušnja, a zagotvo prijetna. Tenis se bomo učili skozi igro, spretnostne poligone in zabavne naloge. Uporabljali bomo različne žogice in se naučili osnovnih udarcev kot so forehand, backhand in servis. Ko pa bomo vse to že dobro znali, se bomo preizkusili v igri in zagotovo nam bo uspelo premagati tudi učitelja.

TEČAJ ROLANJA

Na tečaju rolanja se bomo naučili osnov rolanja kot so zaustavljanje, zavijanje, padanje in pobiranje. Spoznali bomo tudi zahtevnejše elemente kot so vožnja po spretnostnem poligonu, vožnja vzvratno, hitre spremembe smeri… Ob tem ne bomo pozabili na igro in zabavo in tako še bolj utrdili novo znanje. Brez rolanja poleti enostavno ne gre, zato se tega dne še posebej veselimo.

TEČAJ LOKOSTRELSTVA

Streljanje z lokom v vodne balončke! Kaj je še boljšega za petek in za zaključek našega tečaja? Otrokom bodo na voljo manjši in večji loki, s katerimi bodo lahko uživali in ciljali balončke na tarči do onemoglosti. Naučili jih bomo pravilnega in varnega streljanja, jim dali dovolj priložnosti za vadbo, nato pa… Nato pa jim bomo priredili pravi Robin Hood turnir.

PICA PARTY

Zadnji dan bomo ob 15.00 imeli PICA PARTY skupaj s starši, babicami in dedki, sestricami in bratci. Skratka povabljena cela družina, da se skupaj poveselimo uspehov vaših junakov. Na zabavi ne bo manjkalo pic, pijače in dobre volje. Učitelji bomo vsako skupino posebej predstavili, povedali kaj smo se naučili in otrokom podelili majčke, diplome, balone in medalje z osvojenimi delfinčki. Pica party je pravi zaključek športnega tedna.

VABIMO VAS, DA SE PRIJAVITE NA TEČAJ

031/306-992

040/306-435