USTVARJAMO NEPOZABNE TRENUTKE

DRUŽINSKI KLUBI

Zabava za vso družino na morju, toplicah ali gorah. Vsak dan bomo športno aktivni, veliko bomo ustvarjali in preplesali vse noči. Družinski klubi so trenutki, ki bodo vašo družino resnično povezali med seboj.

ANIMACIJA NA POROKAH

Napihljivi gradovi, na tisoče barvnih žog, športne aktivnosti za male in velike ter izdelovanje kron za princese in prince. Se nam zdi, da bo zabava za otroke pravzaprav zabava za vse.

DOGODKI

Dogodke za družine običajno izvajamo na večjih sejmih ter športnih in kulturnih prireditvah. Vedno pripravimo nekaj novega za otroke kot tudi za starše. No, običajno je tako, da so ravno starši največji otroci 🙂

Noro, imeli smo se super. Zabava ves dan. Nisem si mislim, da bom plesal. Naslednje leto znova zagotovo!

Peterk KozarskiDružinski klub, 1. maj

Čudovit ambient. Svoje so dodali tudi animatoji, ki so zabavali otroke in izdelali čudovite krone. Hvala.

Manca KoširPoroka v Arboretumu

Bil sem zelo presenečen in navdušen nad delavnicami. S sinom sva izdelala letečega zmaja. Res so se potrudili za otroke.

Jure PodlogarDružinski klub

Tudi sama sem vzgojiteljica in lahko rečem, da smo se na klubu imeli naravnost odlično. Otroci zadovoljni in s tem tudi mi.

Anja HrovatKlub za krompirjeve

Otok Športa je naš ekskluzivni partner pri organizaciji in izvedbi vsebin skupinskih turističnih aranžmajev za različne segmente gostov, predvsem družin. Raznolik program, v katerega ekipa Otok Športa vloži neizmerno kreativnost, voljo in energijo, našim gostom predstavlja veliko dodano vrednost in pomemben dejavnik pri izbiri družinskega oddiha. Veliko število gostov in njihovo zadovoljstvo je za vse nas, ki ustvarjamo in razvijamo blagovno znamko M holidays, najpomembnejše, zato ni nobenega dvoma, da bomo svojemu poslanstvu še naprej sledili skupaj z ekipo Otok Športa.

Kompas d.d.Vesna Barbalić, vodja produkcije blagovne znamke M holidays